Έντονος προβληματισμός για την απραξία των ακαδημιών στη Θύελλα Φερών

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στην ομάδα της Θύελλας Φερών για την πολύμηνη απραξία τόσο του ανδρικού τμήματων, αλλά κυρίως των ακαδημιών.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας στο ThrakiSportS, οι αθλητές του ανδρικού τμήματος είναι προβληματισμένοι και απογοητευμένοι, αφού βλέπουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα να πάει στα… σκουπίδια.

Το κυριότερο πρόβλημα είναι όμως στα παιδιά των ακαδημιών, αφού και με συνεχή επικοινωνία με τους γονείς, παρατηρείται ότι τα παιδιά βρίσκονται αρκετές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή, ενώ τα περισσότερα από αυτά έχουν πάρει αρκετά κιλά.

Επιπλέον υπάρχει έντονη ανυησυχία, καθώς μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας αρκετά παιδιά δεν επέστρεψαν άμεσα στις προπονήσεις και ήδη σκέφτονται πως θα είναι τα πράγματα μετά την δεύτερη καραντίνα.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Θύελλας, οι ακαδημίες είναι η κινητήρια δύναμη του συλλόγου από οικονομικής και αγωνιστικής άποψηςμ μιας και οι περισσότεροι αθλητές του ανδρικού τμήματος προέρχονται από εκεί, αφού αυτή είναι η φιλοσοφία του συλλόγου.