Γ’ Εθνική: Γνωστή η πρώτη ομάδα της Θράκης που αποσύρεται από το πρωτάθλημα

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου όλα δείχνουν ότι θα είναι η πρώτη ομάδα της Θράκης που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής υπό τις συνθήκες που πάει να διεξαχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS.

Άνθρωπος από την ομάδα που μίλησε στο ThrakiSportS επιβεβαίωσε ότι η ομάδα αδυνατεί να κατέβει, κάτι που είχε διαφανεί με δεδομένο ότι είχε βασίσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της σε φοιτητές που ως γνωστόν δεν βρίσκονται πλέον στην Κομοτηνή καθώς έχει αναστείλει την δια ζώσης λειτουργία του το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Η ομάδα δεν είχε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, ωστόσο αποτελούσε ένα από τα υγιή σωματεία και από τα λίγα τακτοποιημένα. Άλλωστε ήταν ο πρώτος χρονικά ποδοσφαιρικός σύλλογος από όλο το γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης που εξασφάλισε την ενταξή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο προπονητής του συλλόγου Σπυρος Κουτσογιάννης υπενθυμίζεται ότι ήταν ανάμεσα στους ελάχιστους που δεν είχαν υπογράψει την επιστολή των προπονητών για την επανέναρξη. Ολα δείχνουν ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και εφόσον δεν υπάρξει κάποια δραματική ανατροπή, τις επόμενες ώρες θα συνέλθει το ΔΣ για να συντάξει την επιστολή απόσυρσης από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Υπενθυμίζεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την απόφαση να μην έχουν άλλες κυρώσεις (οικονομικές, βαθμολογικές) πλην του υποβιβασμού στα τοπικά πρωταθλήματα όσες ομάδες αποσυρθούν την παρούσα χρονική στιγμή από το πρωτάθλημα, αρκεί να το δηλώσουν μέχρι την προθεσμία της προσεχούς Τετάρτης 3 Μαρτίου που έχει τεθεί.