«Σπίτι Αθλητισμού και Πολιτισμού» φιλοδοξεί να δημιουργήσει ο Δήμος Ξάνθης στο Κολυμβητήριο

Το «Σπίτι Αθλητισμού και Πολιτισμού» παρουσίασε ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης  στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, κατά την συνάντηση που είχαν την περασμένη Πέμπτη.

Το συγκεκριμένο σπίτι «σύμφωνα με  τον σχεδιασμό θα κατασκευαστεί, με στεγασμένους χώρους 7.500 τ.μ. και υπόγειο πάρκινγκ  80 θέσεων,  στη θέση του κτηρίου “Αρίων”,  στον περιβάλλοντα χώρο του Κολυμβητηρίου Ξάνθης», επισημαίνει σε δελτίο Τύπου ο Δήμος Ξάνθης.

Ακόμα σε αυτό αναφέρεται ότι οι δυο άνδρες είχαν την δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και να εξετάσουν ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Ξάνθης.

«Ο κ. Πέτσας, με έντονο ενδιαφέρον για την Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή, προσέγγισε τα ζητήματα που του έθεσε ο Δήμαρχος Ξάνθης, σχετικά με την αγορά οικοπέδου για την ανέγερση σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για τις ανάγκες των παιδιών και των νέων του Δροσερού, καθώς και την  ανέγερση του 4ου Λυκείου Ξάνθης», επισημαίνει ακόμα η σχετική ανακοίνωση.

«Η συνεργασία στο Υπουργείο Εσωτερικών ήταν ιδιαίτερα επωφελής, για τον Δήμο Ξάνθης, καθώς  ο κ. Πέτσας ανταποκρίθηκε θετικά σε όλα τα αιτήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, ενώ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δήμαρχου Ξάνθης και με την πρώτη ευκαιρία,  θα επισκεφθεί την περιοχή», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.