Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στα κολυμβητικά τμήματα του ΝΟΑ

Για την επανέναρξη των προπονήσεων σε ορισμένα από τα κολυμβητικά του τμήματα πανηγυρίζει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης με ανάρτησή του το απόγευμα της Τρίτης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Επιτέλους! Επανέναρξη προπονήσεων από 22/2, χωρίς ούτε μια ώρα χαμένη…
Μετά την έκδοση της ΚΥΑ και των διευκρινιστικών οδηγιών από Γ.Γ.Α. για την επανέναρξη των προπονήσεων, o N.O.A. διαθέτοντας πλήρη ετοιμότητα και εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, κατάφερε να ξεκινήσει τις προπονήσεις του αγωνιστικού τμήματος για τους αθλητές γεννηθέντες το 2006 και μεγαλύτερους, από την 1η ημέρα εφαρμογής της ΚΥΑ. Σκοπός μας είναι να μη χαθεί ούτε μία ώρα προπόνησης των παιδιών που δικαιούνται να προπονούνται, γιατί ήδη οι ώρες εκτός νερού των αθλητών-τριών μας είναι πολλές. Αναμένουμε την επόμενη εβδομάδα τις εξελίξεις και για τους μικρότερους αθλητές-τριες μας.

Αρωγός της προσπάθειας μας αυτής για την άμεση επανέναρξη των προπονήσεων είναι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, οι οποίοι καθημερινά και όλο τον χρόνο διατηρούν το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” ανοικτό και πάντα σε καλή κατάσταση για να υποδεχθούν τους αθλητές-τριες της πόλης μας. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους ευχαριστούμε εκ μέρους όλων των αθλητών-τριών του ομίλου μας.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστούν άλλα «πισωγυρίσματα» και με υπομονή και επιμονή θα επανέλθουμε στην κανονικότητα.