Ξανθιώτης γυμναστής χωρίς σχέση με τα σπορ ως τα 17 του μπήκε στο μουσικό ριάλιτι «Academia» του Σκάι

Στο μουσικό reality που ξεκίνησε να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, «House of Fame La Academia», συμμετέχει ο Γιάννης Αρβανιτίδης από την Ξάνθη.

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης είναι 28 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε σε κοινό ήταν το «Ψίθυροι Καρδιάς» στην ταβέρνα του παππού του, σε ένα χωριό της Ξάνθης. Εργάζεται από τα 14 του και έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα ενός νυχτερινού μαγαζιού.

Προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση γιατί όπως λέει, μετράει πολύ. Μέχρι τα 17 του ήταν υπέρβαρος και, ύστερα από μεγάλο αγώνα, έχασε σχεδόν 40 κιλά για να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα.

«Πήγε στις Ειδικές Δυνάμεις όπου εκεί γεννήθηκε η αγάπη του για την γυμναστική με την οποία ασχολείται επαγγελματικά» αναφέρει ο Μαχητής.

Δηλώνει ευαίσθητος και φιλόδοξος ενώ στον έρωτα ομολογεί πως έχει πληγώσει… ενώ δεν έχει πληγωθεί ποτέ.

«Μέχρι τα 17 μου χρόνια είχα πάρα πολλά κιλά, ήμουν κοντά στα 120. Μετέπειτα πήρα την απόφαση και αδυνάτισα. Αλλά μικρός δεν είχα παίξει μπάλα, μπάσκετ ή κάτι και δεν το είχα με τα αθλήματα», είπε ο Γιάννης Αρβανιτίδης στην πρεμιέρα του House Of Fame.

«Συνολικά έχω χάσει 35 με 40 κιλά. Ήμασταν καλεσμένοι σε ένα οικογενειακό τραπέζι και θυμάμαι ότι εκείνο το βράδυ είχα φάει μισό ταψί μπακλαβά. Την επόμενη μέρα πήγαμε σε διαιτολόγο», εξομολογείται.