Συναντήθηκε με Βρύζα ο Μπέος στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη

Ο Αχιλλέας Μπέος δίνει συχνά το παρών στη Θεσσαλονίκη, μιας και, όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος, πρόκειται για την αγαπημένη του πόλη, μετά το Βόλο!

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως η παρουσία του δεν έγινε μόνο για… βόλτα. Πληροφορίες που μεταφέρθηκαν από το Γιώργο Μπούζο στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» αναφέρουν ότι ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στην Τούμπα και συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον παλαίμαχο παίκτης της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, του οποίου διετέλεσε και πρόεδρος Ζήση Βρύζα, αλλά και τον συνεργάτη του τελευταίου, Ντίνο Διαμαντόπουλο. Σημειωτέον ότι στις συναντήσεις συνοδευόταν από τη δικηγόρο του. 

Η παρουσία του δημιουργεί συνειρμούς μετά και όσα είχε πει ο ίδιος πριν λίγο διάστημα στην εκπομπή «Στη Σέντρα» περί πιθανής εμπλοκής του στα του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν βέβαια σημαντικά εμπόδια για να ασχοληθεί ενεργά με τον ΠΑΟΚ και το βασικότερο είναι ότι η ιδιότητά του ως δημάρχου Βόλου και οι υποχρεώσεις που προκύπτουν από αυτή. «Δεν ξέρουμε αν μπορεί να ξεπεραστεί ο σκόπελος αυτός, πάντως το φλερτ ΠΑΟΚ και Μπέου είναι διαρκές και δυνατό…», καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα του Metrosport.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βρύζας φέρεται να είναι ο άνθρωπος που μεσολάβησε για την εξεύρεση επενδυτών στην ομάδα του Βόλου, πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της συγκεκριμένης ομάδας και δημάρχου της θεσσαλικής πόλης.