Στηρίζει τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη η παλιά – Στο Arena Επιτρόπου και Πιαλόγλου παρέα με Ψωμά και Τζάτζο

Μπορεί να ακούγονται πολλά και διάφορα για τις σχέσεις της παλιάς με τη νέα διοίκηση του ΑΟ Ξάνθη και την διαχωριστική γραμμή που κάποιοι επιχειρούν να χαράξουν, ωστόσο τουλάχιστον στο φαίνεσθαι είναι όλοι μαζί, στην ίδια γραμμή, χωρίς διαχωριστικά ανάμεσά τους.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι την ώρα που η μισή πόλη βρίζει τον Χρήστο Πανόπουλο και συνακόλουθα όλους τους συνεργάτες του για τον περσινό υποβιβασμό, οι δύο πιο στενοί από αυτούς δίνουν το παρών σταθερά στα Πηγάδια στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, οι οποίοι είναι κεκλεισμένων των θυρών και εννοείται ότι χρειάζεται ειδική πρόσκληση από την γηπεδούχο ομάδα, αρα από την νυν διοίκηση, για να μπορούν να παραβρίσκονται.

Ο λόγος για τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Επιτρόπου και τον πρώην πρόεδρο Άρη Πιαλόγλου. Αμφότεροι βρέθηκαν το Σάββατο στο νέο «κόκκινο» Xanthi FC Arena, απόλαυσαν το νέο γήπεδο και πανηγύρισαν από κοντά την δραματική όπως εξελίχθηκε νίκη του ΑΟΞ απέναντι στα Τρικαλα.

Η παρουσία τους και οι θερμές συνομιλίες αλλά και φωτογραφίες τους με τον Μάκη Τζάτζο (που έσπευσε να χαρακτηρίσει τον Πιαλόγλου ως «τον πρόεδρο της καρδιάς μας») και κυρίως την Σοφία Ψωμά που αποτελεί το νέο αίμα στο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη αλλά και στον Δήμο Ξάνθης, οι οποίες παρουσιάστηκαν στον «Μαχητή», τράβηξαν τα βλέμματα και φυσικά σχολιάστηκαν από όσους δεν είχαν το δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο. Για πολλούς αποτελούν και την απάντηση στις διαρροές περί κρίσης στις σχέσεις των ανθρώπων του Πάπας με αυτούς του Πανόπουλου.

Πάντως σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, σε αυτό αν και αποτελούσε κάτι σαν… αποκαλυπτήρια για το νέο γήπεδο, υπήρξε πολύ λιγότερος επίσημος κόσμος στο Xanthi FC Arena τοσο από διοικητικούς της ΠΑΕ όσο και από αυτοδιοικητικούς της πόλης. Βλέπετε, πέρα από την πανδημία υπήρχε και το τσουχτερό κρύο της «Μήδειας» που αποθάρρυνε κάποιους να παραβρεθούν, αν και διέθεταν πρόσκληση για να εισέλθουν στο γήπεδο. Την ίδια ώρα που εκατοντάδες άλλοι που θα ήθελαν να είναι στην θέση τους, περιορίζονταν στο να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την μετάδοση της ΕΡΤ3…