Volley League: Τρένο με βασικούς Ράιτς και Γκαρά η Σύρος, νίκη και κόντρα στον Μίλωνα του Δαρίδη

Ακόμη μια νίκη, δυσκολότερα από ότι δείχνει το σκορ, για τον Φοίνικα Σύρου απέναντι στον Μύλωνα, με τους Συριανούς να παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ο Φοίνικας Σύρου επέλεξε να παίξει με αρκετές αλλαγές και δοκιμάζοντας τις νέες μεταγραφές με αποτέλεσμα στα δύο πρώτα σετ να μην έχει τον απαιτούμενο ρυθμό. Παρόλα αυτά ο Φοίνικας κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 και 25-21.

Τα αρκετά λάθη από τους Συριανούς έβαλαν τον Μίλωνα μέσα στην διεκδίκηση του δεύτερου σετ, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να βρίσκεται μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλο το σετ και να το κατακτάει με 25-27.

Τα επόμενα δύο σετ ήταν θέμα χρόνου να τα κατακτήσει ο Φοίνικας Σύρου έχοντας ανεβάσει τον ρυθμό του και αποδίδοντας καλύτερο βόλεϊ κατάφερε να κάνει το 2-1 με 25-19 και το 3-1 με 25-9, παίρνοντας ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο στην διεκδίκηση για το πρωτάθλημα.

Για τον Φοίνικα Σύρου, ο Ράιτς είχε 11 πόντους (9/23επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος), ο Γκαράς τελείωσε με 60%υπ., 33%αρ. ενώ και το πρώην λίμπερο της Ορεστιάδας, Βασίλης Καρασαββίδης με 100%π., 30%αρ.. Για τον Μίλωνα, ο Άκης Δαρίδης ολοκλήρωσε τον αγώνα 42%υπ., και 26%αρ.