Αντιδράσεις για το «Αυγενάκειο Πανθρακικό Στάδιο» με την προκατ εξέδρα 800 θέσεων

Η τελευταία ανακοίνωση – ενημέρωση του υφυπουργείου Αθλητισμού για την προκατ εξέδρα 800 θέσεων που θα κατασκευαστεί στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής προκαλεί και αντιδράσεις.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αλλά και πολιτευόμενος στην Κομοτηνή Δάμων Δαμιανός έκανε λόγο για επιχείρηση να χαρακτηριστεί ως «Αυγενάκειο» το Πανθρακικό Στάδιο αλλά με την προκάτ εξέδρα πρόσθεσε ότι μπαίνει πλέον ταφόπλακα στο σχέδιο που υπήρχε για αυτό όταν εξαγγέλθηκε, δεκαετίες πριν.

«ΤΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΠΡΟΚΑΤ ΕΞΕΔΡΑ 800 ΘΕΑΤΩΝ. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΠΑΝΓΚΡΗΤΙΟ, ΤΟ ΠΑΝΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ…», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Δάμων Δαμιανός.

«Μακάρι να γίνει να λέμε!Και το δικό μας θα ήταν έτσι αλλά κάποιοι φρόντισαν να πάει Βόλο-Πάτρα το project και εμείς με τα Γιάννενα να κάτσουμε στον άσο….», σχολίασε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.

«Δυστυχώς, δεν θα γίνει ποτέ το “Πανθρακικό”, στάδιο, παρόμοιο έστω σε έναν ελάχιστο βαθμό με τα υπόλοιπα Παν….. Στάδια, για έναν πολύ απλό λόγο: το δικό μας έχει προσανατολισμό ανατολή-δύση, ενώ σύμφωνα με τους διεθνείς αθλητικούς και ολυμπιακούς κανονισμούς, ένα στάδιο για να μπορεί να φιλοξενήσει οποιουδήποτε είδους αγώνες, μεταξύ άλλων θα πρέπει να έχει προσανατολισμό βορρά-νότο….Άρα, ή με βελτιώσεις π.χ. νέο ταρτάν, θα συνεχίσει να είναι απλά ένα προπονητικό κέντρο ή θα γκρεμιστεί και θα γίνει από την αρχή….», σχολίασε ο Ανδρέας Γεωργιάδης.

«Πανθρακικό στάδιο με προκάτ 800 θέσεων δεν μπορεί να υφίσταται και κυρίως δεν μπορεί να μας το πλασάρουν ως δώρο Αυγενακη οι τοπικοί παράγοντες», πρόσθεσε σε άλλο σχόλιο ο Δάμων Δαμιανός. Παρακάτω οι φωτογραφίες που παρέθεσε από τα άλλα Παν…Στάδια της χώρας και επάνω στην κεντρική φωτογραφία το Πανθρακικό Στάδιο όπως έχει σήμερα, από ψηλά…

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι