Super League: Άλλαξε ο Κουμπαράκης και αντί για ΟΦΗ-Αστέρας σφυρίζει… Αρης-ΑΕΛ

Σε αλλαγές προχώρησε στους ορισμούς των διαιτητών της εμβόλιμης 19ης αγωνιστικής η ΚΕΔ το μεσημέρι της Δευτέρας, μια ημέρα μετά την επίσημη ανακοινωση τους.

Μια από τις αλλαγές αφορά και τον πρώην διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης Στέφανο Κουμπαράκη. Αρχικά είχε οριστεί να διευθυνει την Τρίτη το ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης αλλά τελικά θα πάει Θεσσαλονίκη και θα διευθύνει το Αρης – ΑΕΛ.

Για την ακρίβεια, στα δυο αυτα ματς που ανοιγουν την Τρίτη την αυλαία της αγωνιστικής είχαμε τράμπα. Έτσι στο ματς της Κρήτης θα σφυρίξει τελικά ο Κουτσιαύτης (Άρτας) και σε εκείνο του Βικελίδης ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) αν και αρχικά είχαμε το αντίστροφο.

Επισης, επειδή αναφίβολα ο Παπαπέτρου δεν στάθηκε στο ύψος της περίστασης στο Περιστέρι ως VARίριστας με τον Ατρόμητο να έχει δικαιολογημένα παράπονα από την ανυπαρξία του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η ΚΕΔ τον έβγαλε από το ματς Παναιτωλικός – Ατρόμητος της Πέμπτης.

Με αυτόν τον τρόπο είναι φανερή η δυσαρέσκεια και του αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ στον Αθηναίο ρέφερι, που τα πάει από το κακό στο χειρότερο συνεχώς ακολουθώντας τακτική δημόσιων σχέσεων προς τους «μεγάλους». Τη θέση του Παπαπέτρου στον αγώνα του Αγρινίου πήρε ο Καραντώνης (Ημαθίας).

Τέλος, αλλαγή προέκυψε και στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης της Τετάρτης (27/1) Λαμία – Απόλλων Σμύρνης, όπου τοποθετήθηκε ο Βάτσιος (Δ. Αττικής) αντί του Καραντώνη (Ημαθίας), αφού ο τελευταίος θα διευθύνει μια ημέρα αργότερα την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Ατρόμητος.