Στα χνάρια του Πανόπουλου ο Σπανός, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι

Ραγδαίες, πάρα πολύ σημαντικές και ξαφνικές εξελίξεις είχαμε το πρωί της Δευτέρας στο Περιστέρι, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Γιώργο Σπανό να δηλώνει ότι θα αποχωρήει το καλοκαίρι θυμίζοντας το τελεσίγραφο αποχώρησης που είχε δώσει ο Χρήστος Πανόπουλος πέρυσι.

Μετά την αποχώρηση μάλιστα του Πανόπουλου, ο Σπανός ήταν ο πιο παλιός ιδιοκτήτης ομάδας στην SL1. Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου το πρωί της Δευτέρας (25/1) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας και υποσχέθηκε στον κόσμο ότι θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της μέχρι το τέλος, χωρίς να αφήσει καμία οικονομική εκκρεμότητα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Σπάνος:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τα κοινά της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι.
Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε.
Σε αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν στο τιμόνι η ιστορία θα με γράψει με θετικό ή αρνητικό πρόσημο γι’ αυτά που πέτυχα.
Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα δουλεύω και θα προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας και θα αφήσω μια ομάδα με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες».