Volley League: Νίκη της Κηφισιάς με Κοντοστάθη και Νικολάκη – Εύκολο πέρασμα ΠΑΟ από την Βέροια

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Volley League με τις νίκες της Κηφισιάς επί του Μίλωνα και του Παναθηναϊκού επί του Φίλιππου Βέροιας.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από την έδρα του Φίλλιπου Βέροιας με 0-3 (14-25, 18-25, 20-25), παίζοντας καλό βόλεϊ ενώ ο Βασίλης Μούχλιας δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Στον δεύτερο αγώνα, Κηφισιά και Μίλωνας παρουσίασαν για μεγάλο χρονικό διάστημα πολύ καλό βόλεϊ, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε πραγματικό ντέρμπι όπως δείχνει και το σκορ.

Ο πασαδόρος της Κηφισιάς και πρώην της ΑΕ Κομοτηνής, Κώστας Νικολάκης, έκανε ακόμη ένα από τα εξαιρετικά του παιχνίδια μοιράζοντας τέλεια το παιχνίδι της Κηφισιάς ενώ και ο Αλεξανδρουπολίτης λίμπερο, Γρηγόρης Κοντοστάθης ήταν κομβικός σε άμυνα και υποδοχή.

Η Κηφισιά κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη με 3-1 (30-28, 24-26, 25-23, 25-19) απέναντι στον Μίλωνα, ο οποίος είχε τον Ανδρέα Ανδρεάδη σε πολύ καλή ημέρα και τον Άκη Δαρίδη ουσιαστικό στην θέση του λίμπερο.

Για την Κηφισιά ο Νικολάκης τελείωσε με 2 πόντους (1/1 επ., 1 άσσος) και ο Κοντοστάθης είχε  75% υπ. – 42% άριστες ενώ για τον Μίλωνα ο Ανδρεάδης  8 πόντους (6/10 επ., 2 μπλοκ) και ο Δαρίδης  67% υπ. – 15% άριστες.