Οδηγούνται σε οριστικό ΤΕΛΟΣ στα πρωταθλήματα Α2 Ανδρών και Γυναικών!!!

Σε αδιέξοδο οδηγούνται τα πρωταθλήματα της Α2 Ανδρών και Γυναικών μετά την τηλεδιάσκεψη των ομάδων με την ΕΟΠΕ εχθές Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και Γυναικών οδηγείται σε οριστική λήξη σύμφωνα με τις πρώτες κουβέντες και εκτιμήσεις που έγιναν ανάμεσα στην Ομοσπονδία και τους συλλόγους.

Το τέλος θα δοθεί όπως διαφαίνεται με εγκύκλιο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία θα επιτρέπει την τροποποίηση της προκήρυξης και θα ορίσει ως μη γενομένη την χρονιά.

Τα κύρια προβλήματα που προκύπτουν είναι το βαρύ κόστος των τεστ που είναι κοστοβόρο για αρκετούς ερασιτεχνικούς συλλόγους, η αλλοίωση του πρωταθλήματος, καθώς αρκετές ομάδες έχουν χάσει αθλητές και αθλήτριες ενώ τέλος υπάρχει και κίνδυνος για τους ίδιους αθλητές, με πιθανούς τραυματισμούς.

Φυσικά μπορεί όλα τα παραπάνω να ειπώθηκαν στην τηλεδιάσκεψη αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο με τα δεδομένα να αλλάζουν καθημερινά, με τις ελπίδες να είναι λιγοστές για την επανέναρξη.

Αυτό όλο αυτό σημαίνει πως Έβρος Σουφλίου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ερμογένης Ξάνθης στην Α2 Ανδρών και Φοίνικας Αλεξανδρούπολης και Νίκη Αλεξανδρούπολης στην Α2 Γυναικών θα σφυρίξουν πρόωρα το τέλος της χρονιάς.

Αλλά παράλληλα σημαίνει ότι αν καποια από αυτές τις ομάδες και ιδίως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με το τεράστιο ειδικό βάρος του ονόματός του, είχαν στόχο την άνοδο, θα πρεπει να παραμείνουν για ακόμα έναν χρόνο στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.