Ραδιοφωνική επίσκεψη στον Έβρο Σουφλίου από την «Ώρα Ελλάδος» της ΕΡΑ Σπορ

Στο Σουφλί ταξίδεψε η ραδιοφωνική εκπομπή Ώρα Ελλάδας της ΕΡΑ Σπορ για γνωρίσει τον ιστορικό ποδοσφαιρικό σύλλογο ΑΣ Έβρος Σουφλίου.

Ο Νικόλας Αγγελίδης φιλοξένησε τον πρόεδρο του Έβρου Σουφλίου Λευτέρη Φεΐμη και τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας Γιωργο Πετκίδη.

Στην αρχή της συζήτησης αναφέρθηκαν στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο αθλητισμός λόγω της πανδημίας του κορονοιου.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στο ότι η ομάδα μπορεί αθλητικά να είναι αδρανής αλλά προσπαθεί να οργανωθεί σε άλλους τομείς, όπως την εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ, περιμένοντας την έγκριση καθώς και στην ένδυση της ομάδας σε συνεργασία με τους χορηγούς της. Επίσης τόνισε ότι παρά τη γραφειοκρατία που υπάρχει για το Μητρώο πιστεύει ότι το εγχείρημα της ΓΓΑ είναι σε σωστή κατεύθυνση.

Στη συνέχεια ο Φεΐμης έκανε μια ιστορική αναδρομή στις επιτυχίες της ομάδας καθώς και στο ότι ο σύλλογος είναι από τους πιο παλιούς του νομού και αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΕΠΣ Έβρου.

Παράλληλα είπε ότι πρωταρχικός στόχος της ομάδας ήταν να οργανωθεί διοικητικά ώστε να μπορέσει να κατεβεί στο πρωτάθλημα. κατάφερε να το πετύχει αλλά δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράγματα αγωνιστικά λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Ελπίζει και εύχεται η ομάδα να πρωταγωνιστήσει πάλι στα εθνικά πρωταθλήματα έχοντας παιδιά από την ακαδημία της και από την ευρύτερη περιοχή.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας κ. Πετκίδης αναφέρθηκε στις ακαδημίες οι οποίες ανήκουν στο δίκτυο της ΑΕΚ και επισήμανε ότι με πολύ θέληση και δουλειά ο αριθμός των παιδιών έχει αυξηθεί θεαματικά τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχει επίσης δημιουργηθεί τα τελευταία δύο χρόνια και γυναικεία ομάδα η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στο τέλος και οι δύο ευχήθηκαν να υπάρχει υγεία και οι ομάδες να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στις προπονήσεις και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.