Volley League: Με κορυφαίο Μιγαήλοβιτς ο Ολυμπιακός πέρασε από τον ΟΦΗ! Για δυο σετ βασικός με τους Κρητικούς ο Χαραλαμπίδης

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου, απέναντι στον ΟΦΗ, ο ο οποίος είχε για δυο σετ βασικό τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη ενώ για τους “ερυθρόλευκους”, ο πρώην του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νικολά Μιγαήλοβιτς ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με τον Σταύρο Κασαμπαλή να αγωνίζεται ελάχιστα στο τέλος.

Οι Κρητικοί σόκαραν τον Ολυμπιακό κατακτώντας το πρώτο σετ με 23-25, προβληματίζοντας παράλληλα τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν κακή εικόνα.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έθεσε τον δικό του ρυθμό και όντας ανώτερος και με περισσότερες λύσεις στην επίθεση ισοφάρισε αρχικά σε 1-1 (14-25).

Ο προπονητής του ΟΦΗ πέρασε στο τρίτο τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη με σκοπό να βρει λύσεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι λύσεις τελικά δεν ήρθαν καθώς οι “ερυθρόλευκοι” με τον Μιγαίλοβιτς σχεδόν αλάνθαστο στην επίθεση έκαναν αρχικά το 1-2 (18-25) και το 1-3 (15-25).

Για τον γηπεδούχο ΟΦΗ ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης τελείωσε τον αγώνα με 2 πόντους (2/8 επ., 53% υπ. – 26% άριστες) ενώ για τον Ολυμπιακό, ο πρώην ακραίος του Εθνικού, Μιγαίλοβιτς τελειώσε τον αγώνα με 21 πόντους (16/21 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ, 27% υπ. – 13% άριστες) ενώ όπως γράψαμε ο Σταύρος Κασαμπαλής αγωνίστηκε ελάχιστα στο τέλος του τέταρτου σετ.