Super League: Βασικός ο Μπαριέντος στην θεαματική ισοπαλία του Βόλου με την Λαμία

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Βόλος και Λαμία στον Πανθεσσαλικό Στάδιο στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η Λαμία ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης έχοντας τέσσερις κλασικές ευκαιρίες ώστε να προηγηθεί, όμως ο Κλέιμαν και το δοκάρι δεν της το επέτρεψαν.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μόλις σε ένα δίλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Αρχικά στο 51′ ο Δουβίκας από κόρνερ του Ρενάτο Σάντος με εν κινήσει πλασέ νίκησε τον Επασί για το 1-0. Με τη σέντρα όμως η ομάδα της Φθιώτιδας έπιασε σε ανισορροπία την άμυνα των Θεσσαλών και ο Αραμπούλι έκανε εξαιρετική κάθετη στον Ντέλετιτς ο οποίος πλάσαρε σωστά για το 1-1.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 68′ όταν ο σκόρερ της Λαμίας Ντέλετιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ροη του αγώνα όμως δεν επηρεάστηκε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν εκατέρωθεν ευκαιρίες στις αντίπαλες περιοχές.

Ο Μπαριέντος αγωνίστηκε βασικός στον κεντρικό άξονα μένοντας στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 84′ όταν και αντικαταστάθηκε. Στον πάγκο έμεινε ο πρώην τερματοφύλακα του ΑΟΞ Θανάσης Γκαραβέλης, ενώ εκτός αποστολής ήταν ο νεαρός Θρακιώτης αμυντικός Παύλος Λογαράς. Στον πάγκο χωρίς να αγωνιστεί έμεινε από πλευρά Λαμίας ο επί μία 8ετία παίκτης του ΑΟΞ Θοδωρής Βασιλακάκης, ενώ εκτός αποστολής ήταν ο Άγγελος Ζιούλης.

Ο Βόλος βρίσκεται στην 8η θέση με 20 βαθμούς· ενώ η Λαμία παρέμεινε ουραγός αλλά ανέβηκε στους 6 βαθμούς.