Δημιούργησε και τμήμα… αγωνιστικού μπριτζ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Με ανακοίνωσή του ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά την αποκάλυψη από το ThrakiSportS ότι εγκρίθηκαν από την ΓΓΑ άλλα δύο τμήματά του με αποτέλεσμα να ανέβει στην 7η θέση πανελληνίως των σωματείων που καλλιεργούν περισσότερα αθλήματα, εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση.

Σε αυτήν αφενός επιβεβαιώνει το γεγονός, αποκαλύπτει όμως ότι σύντομα θα προστεθούν άλλα δυο τμήματα. Το ένα είναι το ισστιοπλοΐκό που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι, δίνει όμως την είδηση ότι ο Εθνικός δημιούργησε και τμήμα… αγωνιστικού μπριτζ.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει και 15ο τμήμα ή αν θέλετε 1ο, αυτό των τροβαδούρων, το οποίο όμως δεν είναι καθόλου αθλητικό παρά μονάχα πολιτιστικό – μουσικό. Η ανακοίνωση του ΜΓΣ ΕΘνικός έχει ως εξής:

Μετά την πρόσφατη δημοσίευση των στοιχείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τον Δεκέμβρη του 2020 σχετικά με το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, η ανοδική πορεία του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης  δεν σταμάτησε.
Με την πιο πρόσφατη ενημέρωση ο Αθλητικός Σύλλογος, ταυτόσημος με την Αλεξανδρούπολη ανήλθε από την 11η στην 7η θέση μεταξύ 3.191 εγκεκριμένων αθλητικών σωματείων πανελλαδικά, καθώς καλλιεργεί ενεργά 13 διαφορετικούς αθλητικούς κλάδους, ενώ για τους 12 (Μπάσκετ, Badminton, Πόλο, Κολύμβηση, Πινγκ πονγκ, Βόλεϊ, Στίβος, Σκάκι, Ρυθμική, Ενόργανη, Σκοποβολή, Ποδόσφαιρο) έχει ήδη εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ, έπεται η Ιστιοπλοΐα και το Αγωνιστικό Μπριτζ και φυσικά το τμήμα των αξιόλογων Τροβαδούρων του Εθνικού μας, που δεν εντάσσεται στο μητρώο της ΓΓΑ, αλλά είναι από τα παλαιότερα τμήματά μας με μεγάλη πολιτιστική και κοινωνική προσφορά.
Με την κοινοποίηση των νέων δεδομένων της ΓΓΑ σε Εθνικό επίπεδο και την αναγνώριση και στήριξη του συλλόγου μας από τις Τοπικές Αρχές, η Διοίκηση, οι Συντελεστές οι Αθλητές και οι Φίλοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αισθανόμαστε την ανάγκη να μοιραστούμε την σπουδαία αυτή στιγμή χαράς και υπερηφάνειας με το κοινό της πόλης μας και να δεσμευτούμε για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, συνεισφορά και προσήλωση στην τοπική ανάπτυξη.