Οι Θρακιώτες αθλητές του αιώνα: Ο Γκατσιούδης στον τελικό με ψήφους-ρεκόρ στην «κόντρα» με Δεβετζή

Ο Κώστας Γκατσιούδης είναι ο πρώτος που προκρίνεται στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού του ThrakiSportS για τον Θρακιώτη κορυφαίο αθλητή στον ένα αιώνα ιστορίας της ελεύθερης ελληνικής Θράκης.

Ο παλαίμαχος ακοντιστής από το Διδυμότειχο ήταν ο νικητής στη μονομαχία του πρώτου ημιτελικού με αντίπαλο την επίσης Εβρίτισσα ολυμπιονίκη του τριπλούν Πηγή Δεβετζή, σε μια ψηφοφορία που έσπασε κάθε ρεκόρ καθώς έλαβαν μέρος περισσότερα από 1.800 άτομα.

Από αυτά, οι 1.136 που αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό σχεδόν 63% ψήφισαν τον Γκατσιούδη ως κορυφαίο μεταξύ των δύο. Οι υπόλοιποι 670, ήτοι το εναπομείναν 37% εκτίμησε ότι ήταν ο Δεβετζή εκείνη που έπρεπε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Γκατσιούδης εξασφαλίζει την παρουσία του στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού για τον κορυφαίο θρακιώτη αθλητή όλων των εποχών. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Σάκη Μουστακίδη και Νίκο Σαμαρά, που βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

[Total_Soft_Poll id=”18″]

[Total_Soft_Poll id=”19″]