Pre League: Τηλεδιάσκεψη των ομάδων! Ελπίδα για επανέναρξη

Τηλεδιάσκεψη είχαν οι ομάδες της Pre League Ανδρών, ανάμεσα σε αυτες και οι Θρακιώτικες ομάδες, Άθλος Ορεστιάδας και ΑΕ Κομοτηνής, με τον Προέδρο της ΕΟΠΕ με κύρια κουβέντα την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το κλίμα των ομάδων ήταν πολύ καλό και σε πνεύμα συνεργασίας για να βρεθεί λύση έτσι ώστε το πρωτάθλημα επιτέλους να ξεκινήσει.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες όλες οι ομάδες είναι θετικές στην επανέναρξη με τις περισσότερες από αυτές να είναι θετικές και στην κάλυψη των απαραίτητων τεστ COVID19 και σε ένα συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ θέλημα όλων είναι το πρωτάθλημα να γίνει κανονικά όπως είχε οριστεί από την αρχή με όσους ανέβουν στην Volley League και όσους υποβιβασθούν.

Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη κουβέντα ανάμεσα στις ομάδες και την ΕΟΠΕ και η συζήτηση που έγινε ήταν πολύ επιδερμική και γενική καθώς όλα κρίνονται από την κατάσταση που θα επικρατεί στην χώρα μας με τον COVID19 αλλά και τις αποφάσεις των ειδικών. Κρίσιμο σημείο για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος είναι το άνοιγμα των λυκείων και των γυμνασίων αλλά και της γενικότερης κίνησης των πολιτών που θα δείξει και την εξάπλωση του ιού ενώ ημερομηνία σταθμός για το πρωτάθλημα είναι η 15 Φλεβάρη, όπου αν και εφόσον ξεκινήσουν τότε οι προπονήσεις τότε το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί, αν όχι, τότε θα τερματιστεί.