Γ’ Εθνική: Συμφωνία για επανέναρξη γνωστοποίησε ο Γιώργος Χατζησαρόγλου

Πολλοί περίμεναν την Παρασκευή να υπάρξει μια εξέλιξη για επανέναρξη προπονήσεων στην Football League και την Γ’ Εθνική. Κάτι τέτοιο δεν ανακοινώθηκε ωστόσο, αφού στην συζήτηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων ασχολήθηκαν μόνο με τ μείζον ζήτημα του λιανεμπορίου.

Ωστόσο στην ΕΠΟ υπάρχει πλέον η αίσθηση ότι επανέναρξη τουλάχιστον στα εθνικά πρωταθλήματα θα υπάρξει, ακόμα και στην Γ’ Εθνική που είναι ερασιτεχνικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Sport Time” στο Pella Tv μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας που τυγχάνει και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ Γιώργος Χατζησαρόγλου, εμφανίστηκε βέβαιος για την επανέναρξη. «Εχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει η Γ’ Εθνική. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε, όμως θα τηρήσουμε το πρωτόκολλο. Αυτή είναι η συμφωνία», αποκάκυψε ο Χατζησαρόγλου.

Επίσης, για τα τοπικά πρωταθλήματα ανέφερε: «Εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Δεν μπορούμε να έχουμε οριστική και αμετάκλητη διακοπή, διότι δεν επηρεάζεται η εντολή της UEFA/FIFA για τις συγκεκριμένες κατηγορίες, που σημαίνει ότι η παράταση της αγωνιστικής περιόδου είναι σχεδόν βέβαιη. Πρέπει πλέον να μη σκεφτόμαστε το 30 Ιουνίου και να υπολογίσουμε τα περσινά δεδομένα, ότι μπορεί η ποδοσφαιρική περίοδος να πάει μέχρι 31 Αυγούστου. Επομένως είναι στο χέρι κάθε ποδοσφαιρικής Ενωσης να διαχειριστεί μόνη της αυτή την κατάσταση και να μεγαλώσει τον χρόνο διάρκειας πρωταθλήματος, που φυσιολογικά θα έληγε στις 30 Ιουνίου και να μετατεθεί η ημερομηνία είτε Ιούλιο, είτε Αύγουστο…».