Βασικός ο Σιόβας στη νέα εντός έδρας ήττα της Ουέσκα στο 2021

Την εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ Μπέτις γνώρισε η Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Primera Division.

Η ομάδα από την Αραγονία έχοντας σταθερά στην αρχική της εντεκάδα τον πρώην αμυντικό της Ξάνθης, Δημήτρη Σιόβα γνώρισε την δεύτερη εντός έδρας ήττα και απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα στις αρχές του 2021.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά άντεξαν μέχρι το 78ο λεπτό όπου η Ρεάλ Μπέτις βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-0 με τον Αϊσά Μαντί. Οι Ανδαλουσιανοί έμειναν με 10 παίκτες στο 82′ μετά την αποβολή του Πολ Ακουόκου και αυτό αναπτέρωσε κάπως τις ελπίδες των γηπεδούχων οι οποίοι πίεσαν με τον Δημήτρη Σιόβα να χάνει στο 88′ την ευκαιρία ώστε να ισοφαρίσει. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε από τον Αντόνιο Σανάμπρια στο 90’+4′. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι το παιχνίδι έγινε στους -5 βαθμούς Κελσίου.

Η Ουέσκα παραμένει καρφωμένη στον πάτο της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και είναι στο -6 από τις θέσεις παραμονής. Ενώ η Ρεάλ Μπέτις ισοβαθμεί με 23 βαθμούς στην όγδοη θέση με τις Θέλτα και Κάντιθ.