Θρήνος (και) στον αθλητικό κόσμο της Κομοτηνής για την απώλεια του γυμναστή Κυριάκου Ζεϊμπεκίδη

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Κομοτηνής η είδηση για την απώλεια του γνωστού επιχειρηματία της Κομοτηνής Κυριάκου Ζεϊμπεκίδη σε ηλικία μόλις 56 ετών. Δεν εξαιρέθηκε και ο αθλητικός κόσμος.

Ο Ζόραν Στοϊνοβιτς ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με σχόλιο στην ανάρτηση της θλιβερής είδησης στα social media του ThrakiSportS, ενώ και η Ολυμπία Στογιαννίδου σχολίασε: «Καλό Παράδεισο φίλε μου Κυριάκο, θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο και την ξεγνοιασιά των παιδικών μας χρόνων. Συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Ο Κυριάκος Ζεϊμπεκίδης δεν ήταν απλά φίλαθλος του Πανθρακικού, του ΓΑΣ Κομοτηνή και όλων των ομάδων της πόλης. Ήταν και άνθρωπος του αθλητισμού. Άλλωστε, είχε σπουδάσει στην Γυμναστική Ακαδημία στο Βελιγράδι, έτερον εκάτερον αν δεν άσκησε ουσιαστικά το επάγγελμα του γυμναστή αφού είχε επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία με τα εργαστήρια παρασκευής παραδοσιακής μπουγάτσας αλλά και οικοδομικές επιχειρήσεις στην Κομοτηνή, που είχαν τα πάνω τους τις προηγούμενες δεκαετίες.

Ο εκλιπών σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμαζόταν σε λίγες ημέρες να ανοίξει μεγάλο μαγαζί με ορθοπεδικά έναντι της παλιάς πρυτανείας, στην Τσανάκλειο. Οπως μεταδόθηκε την Κυριακή, ευρισκόμενος στον Άγιο Δομίνικο, πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, χώρα καταγωγής της συζύγου του, ο Ζεϊμπεκίδης ένοιωσε έντονη δυσφορία τις πρωινές ώρες της 8ης Ιανουαρίου και δυστυχώς κατέληξε πριν προλάβει να σπεύσει στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του οφείλεται σε έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο με άποψη για τα τεκταινόμενα στα δημόσια πράγματα, που την εξέφραζε συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειχε μια κόρη που σπουδάζει στην Αθήνα και έναν αδελφό. Η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στην Κομοτηνή τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να κηδευτεί και να ταφεί στην πόλη του.