ΕΠΣ Έβρου: Στο ίδιο έργο θεατές στην Σαγήνη! Σκέψεις για τμήμα… υδατοσφαίρισης στον Ηρακλή (+video)

Από τις πλημμύρες που πλήττουν την Θράκη δεν έμειναν ανεπηρέαστοι και οι αθλητικοί χώροι. Μάλιστα, για ακόμα μια φορά το γήπεδο του Ηρακλή Σαγήνης στον Βόρειο Έβρο γέμισε νερά και είναι περισσότερο κατάλληλο για… πόλο παρά για ποδόσφαιρο.

Μάλιστα στο γκρουπ της ομάδας στο facebook ανέβηκε από τον Στέφανο Θεοδωρίδη το ακόλουθο μήνυμα με το συνοδευτικό βίντεο, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας είναι στο ίδιο έργο θεατές, όπως και πριν τρία χρόνια:

Δυστυχώς με τον καιρό δεν μπορούμε να τα βάλουμε αν και αυτή την φορά προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τα χειρότερα και να διαφυλάξουμε τις εγκαταστάσεις. Το πάθημα μας έγινε μάθημα και η προσπάθεια έγινε και θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη ώστε να μην πηγαίνει άδικος ο κόπος μας. Το αν καταφέρουμε κάτι θα δείξουν οι επόμενες ώρες. Φυσικά ευθύνες αυτή την στιγμή που η περιοχή πλήττεται από έντονα καιρικά φαινόμενα και υπάρχουν μεγάλες υλικές ζημιές σε χωριά και σε σπίτια εμείς δεν μπορούμε να ζητάμε. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά να μην κινδυνεψουν πρώτα ζωές και όλα τα αλλά εύκολα η δύσκολα θα τα ξανά κάνουμε.