Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Εβρίτης Γιώργος Κελεσίδης ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των αθλητών των εθνικών ομάδων στο άκουσμα της απόφασης της ΓΓΑ που τους επιτρέπει την επιστροφή στις προπονήσεις.

Τα τρία αθλητικά κέντρα υψηλού αθλητισμού, στη Μίκρα, στον Άγιο Κοσμά και στην Πάτρα υποδέχτηκαν τους πρωταθλητές της ενόργανης, της ρυθμικής και του τραμπολίνο, οι οποίοι όλο το διάστημα του lockdown ήταν υποχρεωμένοι να γυμνάζονται ατομικά στο δικό τους χώρο.

Ανάμεσα σε αυτούς που επέστρεψαν και ο Εβρίτης πρωταθλητής Γιώργος Κελεσίδης, που αποτελεί μεγάλη ελπίδα της χώρας για το μέλλον. Ο πρώην αθλητής του ΟΕΓΑ προπονείται στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» στην Μίκρα της Θεσσαλονίκγς.

Τους πρωταθλητές μας περιμένουν φέτος αρκετές υποχρεώσεις με κορωνίδα τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, διοργάνωση που η Ελλάδα, όπως κι άλλες, πολλές χώρες, απείχαν το 2020.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάσης Βασιλειάδης και το μέλος του Δ.Σ. Θανάσης Καπνίδης, βρέθηκαν στην επιστροφή των αθλητών στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του ΕΓ Μίκρας τους υποδέχτηκαν και τους ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και εκπλήρωση των στόχων τους.

Επόμενο βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα, με πλήρη τήρηση των κανόνων ασφάλειας, θα είναι οι νέες επαφές της ΕΓΟ με τη ΓΓΑ για την ενσωμάτωση επιπλέον επίλεκτων αθλητών στην προπονητική διαδικασία. Τελευταίο στάδιο  θα αποτελέσει η επιστροφή των αθλητών των σωματείων, που αποτελούν και τα πια ζωτικά κύτταρο λειτουργίας όλων των αθλημάτων.