Οι Θρακιώτες αθλητές του αιώνα: Έπιασε σχεδόν 1.000 ψήφους και απέκλεισε Παυλακάκη ο Μουστακίδης

Ο Σάκης Μουστακίδης είναι ο μεγάλος νικητής στη μονομαχία του τρίτου προημιτελικού για την ανάδειξη του κορυφαίου Θρακιωτη αθλητή του αιώνα, έχοντας ως αντίπαλο τον Αγγελο Παυλακάκη, σε μια ψηφοφορία όπου είχαμε συμμετοχή ρεκόρ με 1.620 άτομα.

Από αυτά, οι 984 που αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό 60,74% ψήφισαν τον Μουστακίδη ως κορυφαίο μεταξύ των δύο και του χάρισαν την πρόκριση. Οι υπόλοιποι 636, ήτοι το 39,26% εκτίμησε ότι ήταν ο Ξανθιώτης σπρίντερ, κάτοχος ακόμα του πανελληνίου ρεκόρ στα 100 μέτρα, εκείνος που έπρεπε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Σάκης Μουστακίδης γίνεται ο τρίτος που προκρίνεται στην τελική τετράδα του διαγωνισμού για τον κορυφαίο θρακιώτη αθλητή όλων των εποχών. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τον τέταρτο προημιτελικό  Νίκος Σαμαράς vs Βασίλης Τοροσίδης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στον πρώτο ημιτελικο, ως γνωστόν, για την ανάδειξη του πρώτου φιναλίστ στον διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ανάδειξη του κορυφαίου Θρακιώτη αθλητή του αιώνα θα αναμετρηθούν ο Κώστας Γκατσιούδης και η Πηγή Δεβετζή. Αναλυτικά πιο κάτω το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, τα προηγούμενα και η ψηφοφορία που είναι ακόμα σε εξέλιξη για την προημιτελική φάση.

[Total_Soft_Poll id=”16″]

[Total_Soft_Poll id=”17″]

[Total_Soft_Poll id=”14″]

[Total_Soft_Poll id=”15″]