Πρέσινγκ από Φώφη αλλά φλερτ και από Κυριάκο στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο για να πολιτευτεί στην Ξάνθη

Στις 27 Δεκεμβρίου ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τη νίκη απέναντι στον κοροναϊό, με τον πρώτο εμβολιασμό στη χώρα μας.

Όπως έγινε γνωστό χθες μια νοσοκόμα και ένας ηλικιωμένος θα είναι οι πρώτοι άνθρωποι που θα εμβολιαστούν στη χώρα μας.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι, μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την σύζυγό του Μαρέβα  θα είναι από τους πρώτους ανθρώπους στη χώρα που θα εμβολιαστούν. Μάλιστα, έχει προσκαλέσει και τους αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων της Βουλής να είναι μαζί του κι όλα δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εμβολιαστεί στις 28 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Έτσι ο πρωθυπουργός θα στείλει το μήνυμα ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και μπορούν να εμβολιαστούν όσοι έχουν επιφυλάξεις ωστόσο κατά πολλούς αυτό σηματοδοτεί και σενάρια… πρόωρων εκλογών αμέσως μετά τις γιορτές Μάλιστα πολλοί θεωρούν ότι έχουν κλείσει δυο ημερομηνίες. Αυτή του Απριλίου σε περίπτωση που όλα πάνε καλά ή του Ιουνίου που λόγω κα του καιρού θεωρείται και ιδανικός μήνας για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Σύμφωνα με χθεσινές ωστόσο αποκλειστικές πληροφορίες, όλα τα κόμματα… ήδη ξεκίνησαν και κάνουν λίστες! Και κυρίως τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Έτσι αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες του “Μ” αναφέρουν ότι «η Φώφη Γεννηματά ήδη ασκεί σκληρό «pressing» προκειμένου στη Ξάνθη το ΚΙΝΑΛ να κατεβάσει υποψήφιο βουλευτή τον δημοφιλή Ξανθιώτη δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλου που αυτήν την περίοδο μάλιστα είναι ιδιαίτερα «ανεβασμένος» και ενισχυμένος, αφού έχει ανέβει ακόμη περισσότερο η εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ώρα MEGA στην Ελληνική κοινωνία και είναι εντυπωσιακό το φετινό τηλεοπτικό του ξεκίνημα..

Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι μόνο το ΚΙΝΑΛ και η Φώφη που θέλουν οπωσδήποτε να κατεβάσουν στη Ξάνθη ως υποψήφιο βουλευτή τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο γνωρίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη περιοχή μας, αλλά και η Νέα Δημοκρατία που με κορυφαίο στέλεχός της….

Ανίχνευσε ήδη τις προθέσεις του  Ιορδάνη Χασαπόπουλου που δεν έχει δώσει προς το παρόν καμιά απάντηση σε κανέναν όχι μόνο γιατί δεσμεύεται απο το τηλεοπτικό του συμβόλαιο και το πάθος του για την δουλειά του….αλλά γιατί κυριολεκτικά τα έχει δώσει όλα απο τη μια να ανεβάσει το ΚΟΙΝΩΝΙΑ ώρα Mega περισσότερο απο την άλλη δε γιατί συζητάει και μια νέα βόμβα συνεργασία!

Η είδηση; 

Ο Ιορδάνης αναζητεί αυτήν περίοδο  να βρει ένα 2ήμερο ή 3ήμερο για να έρθει στη Ξάνθη και γενικά στη Θράκη και για  το Mega (με βάση τα ελληνοτουρκικά…) αλλά και για να δεί τους φίλους του και να συζητήσει μαζί τους και το θέμα αυτό…

(σ.σ. Υπενθυμίζουμε για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν οτι η καταγωγή του Ιοδάνη Χασαπόπουλου ειναι απο το Εράσμιο Ξάνθης.)

Πηγή: http://maxitisthrakis.blogspot.com/