Super League: Με ψήφο και από την Ξάνθη απόφαση για σέντρα στις 3 Ιανουαρίου

Απόφαση για σέντρα στις 3 Ιανουαρίου έλαβε το ΔΣ της Super League 2 στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης (22/12).

Στάλθηκε μάλιστα και σχετικό αίτημα μέσω εγγράφου στους αρμόδιους φορείς. Δηλαδή τη γενική γραμματεία Δημόσιας Υγείας, το υφυπουργείο Αθλητισμού και την επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Υπέρ της 3ης Ιανουαρίου τάχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και η ΠΑΕ Ξάνθη, που θέλει όσο το δυνατόν να παιχτούν περισσότερες αγωνιστικές και να τηρηθεί η προκήρυξη ει δυνατόν ως έχει.

Εάν όλα κυλήσουν ομαλά και δοθεί το πράσινο φως από την Επιτροπή των Λοιμοξιολόγων, η SL2 θα επιστρέψει στη δράση την αυγή του 2021.

Ωστόσο υπενθυμίζεται ότι μια ημέρα πριν ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Εξαδάχτυλος είχε επισημάνει ότι δεν είναι προτεραιότητα να ξεκινήσει κανένα πρωτάθλημα.

Παράλληλα στο ΔΣ υπήρξαν εξελίξεις και για το τηλεοπτικό μέτωπο. Έως το τέλος του 2020 θα έχει κλείσει το θέμα καθώς αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές με την ΕΡΤ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν γκρίνιες για το ποσό που τελικά προσφέρει η ΕΡΤ αλλά μπροστά στο ενδεχόμενο να είναι ακόμα μικρότερο θα υποχωρήσουν στην πρότασή της.

Συζητήθηκε, τέλος, και το ζήτημα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών και προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες από την πλευρά των ομάδων με την ασφαλιστική εταιρεία.