Γ’ Εθνική: Δεν… ελπίζουν σε γρήγορη επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Ελπίδα Σαπών

Η Ελπίδα Σαπών κόντρα στις προβλέψεις πολλών είχε ένα άκρως ικανοποιητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι άνθρωποί της φέτος πανηγύρισαν την έστω και από… σπόντα άνοδο στα εθνικά πρωταθλήματα μετά από δεκαετίες. Ωστόσο δεν προσδοκούν ότι θα λήξει γρήγορα η διαδικασία της καραντίνας και δεν… ελπίζουν σε γρήγορη επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στις Σάπες δεν κρύβουν ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα, ίσως και να είναι καλύτερο όλη η χρονιά να θεωρηθεί ως μη γενόμενη και η δράση να μεταφερθεί στην επόμενη. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης ανέφερε ότι το lockdown θα κρατήσει τουλάχιστον ως το τέλος Ιανουαρίου.

Με δεδομένο ότι ως τοτε θα απαγορεύονται οι προπονήσεις, γίνεται αντιληπτό ότι τυχόν επανέναρξη θα μπορεί να υπάρξει μόνο μετά από τα μέσα Φεβορυαρίου. Και αυτή είναι η αισιλοδοξη πρόβλεψη, γιατι μετά τις γιορτές οι ειδικοί προβλέπουν αύξηση των κρουσμάτων.

Επίσης οι ειδικοί μιλάνε για ενδεχόμενο τρίτο κύμα της πανδημίας, ενώ ξεκαθαρίζουν οτι ακόμα και αν οι εμβολιασμοί ξεκινήσουν Γενάρη, θα μπορεί να έχει εμβολιαστεί ένα ικανοποιητικό ποσοστό του πληθυσμού ώστε να επιστρέψει η κανονικότητα προς το καλοκάιρι.

Με αυτά τα δεδομένα, στην Ελπίδα Σαπών δεν ελπιζουν σε επανέναρξη αλλά προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο. Ελπίζουν ωστόσο η ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή, εφόσον αποφασιστεί πράγματι να τεθεί οριστικό τελος στην σεζόν, να λάβει την όποια απόφαση σύντομα, ώστε να μπορέσουν οι παράγοντες της ομάδας να κάνουν τον προγραμματισμό τους…