ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Εγκώμια Σανδραμάνη για τον Εθνικό και τις εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους του

O Αλεξανδρουπολίτης Χρυσόστομος Σανδραμάνης που αγωνίζεται στον ΑΟΚ Χανίων φιλοξενήθηκε αργα το βράδυ στην τηλεόραση της Δέλτα και την εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» και μίλησε για τις δυσκολίες του δεύτερου lockdown της χώρας, την εμπειρία του στις Εθνικές ομάδες, καθώς και τον… αγαπημένο του Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο ΑΟΚ Χανιών αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες και ξεκίνησε με τρεις νίκες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, μέχρι να ξαναδιακοπεί το πρωτάθλημα. Μάλιστα τόσο ο Σανδραμάνης, όσο και ο κομοτηναίος συμπαίχτης του Μανάκας, ήταν ανάμεσα στους 1850 αθλητές που υπέγραψαν την επιστολή διαμαρτυρίας στον Υφυπουργό Αθλητισμού.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους μας. Έχουμε συνηθίσει σε μια διαφορετική καθημερινότητα με προπονήσεις και αγώνες. Έχουμε πάρει προγράμματα από προπονητές και προσπαθούμε να κρατηθούμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ατομικά. Σίγουρα χρειάζεται καλή προετοιμασία για να ξαναεπιστρέψουμε στα γήπεδα.» ανέφερε αρχικά ο Εβρίτης γκαρντ.

Για την εμπειρία του στην Κρήτη και την απόφαση του να υπογράψει στα Χανιά: «Πέρασα κάποιες μέρες στην Κρήτη αλλά όχι για πολύ μεγάλο διάστημα. Τα Χανιά είναι μια νεανική ομάδα, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και ακολουθεί ένα καλό πρότζεκτ. Είχα δύο προπονητές που ήταν στον Προμηθέα οπότε η προσαρμογή μου ήταν πιο έυκολη. Ξέρω πως δουλεύουν και θέλουν να μας βελτιώσουν όλους. Ουσιαστικά ο στόχος της ομάδας ήταν να βελτιωθούμε όλοι μαζί και να πρωταγωνιστήσουμε.»

Για την εμπειρία του στις Εθνικές ομάδες: «Τεράστια εμπειρία και τεράστια τιμή που φόρεσα την φανέλα της Εθνικής. Εκείνη την στιγμή δεν εκπροσωπείς ούτε τον εαυτό σου ούτε τα 17-18 άτομα της αποστολής, εκπροσωπείς ολόκληρη την χώρα.Οι εμπειρίες που αποκομίζεις είνα τεράστιες και από τα ταξίδια αλλά και από τον συναγωνισμό με τους συμπαίχτες σου, καθώς είναι οι καλύτεροι παίχτες της χώρας. Είμαι πολύ χαρούμενος που έζησα όλα αυτά.»

Ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης έκλεισε την συνέντευξη με τον ξεχωριστό, όπως αποκάλυψε, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, πριν πάει στο παιδικό του ΠΑΟΚ στα 15 του χρόνια: «Μπορεί να έχεις παίξει στον ΠΑΟΚ, στον Άρη και σε άλλες μεγάλες ομάδες, αλλά η ομάδα που ξεκινάς πάντα είναι κάτι ξεχωριστό. Ήμουν πολύ μικρός όταν ήμουν στον Εθνικό και δεν έχω καθαρές αναμνήσεις, αλλά με τους ανρθώπους της ομάδας μιλάω μέχρι σήμερα και έχω εξαιρετική σχέση. Είμαι χαρούμενος που ήμουν σε αυτή την ομάδα.»