Super League: Νίκη έξαδας για Ράσταβατς και Μουνάφο κόντρα στον Ατρόμητο του Γούτα

Τρίποντο ύστερα από ένα σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη σημείωσε στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής.

Ο Σέρβος τεχνικός των γηπεδούχων και πρώην της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας βασικό στον άξονα τον πρώην χαφ του Πανθρακικού Χουάν Μουνάφο. Με παρόμοια διάταξη (συγκεκριμένα 4-4-1-1) παρατάχθηκαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Θασίτη πρώην στόπερ του ΑΟΞ Δημήτρη Γούτα να βρίσκεται σταθερά στις βασικές επιλογές του Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αστέρας ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με την επικράτηση του να είναι σαφέστατα δίκαιη. Ενδεχομένως η νίκη των Αρκάδων να έπαιρνε και μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά τα δοκάρια και ο Γιαννιώτης κράτησαν τον Ατρόμητο στην διεκδίκηση του παιχνιδιού μέχρι περίπου και ένα δεκάλεπτο πριν το τελικό σφύριγμα. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ρέτζις Κρέσπι στο 29′ και Μπαράλες στο 85′ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα ο Μουνάφο.

Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας σκαρφάλωσε στην 6η θέση με 16β., με το αποτέλεσμα να δίνει παράλληλα μεγαλύτερη ασφάλεια και ίδιο στον Ράσταβατς αναφορικά με τη θέση του στον πάγκο της ομάδας. Ο Ατρόμητος, αντιθέτως, υποχώρησε στην 9η θέση με 14β.