Βόμβα από τον πρόεδρο του Νέστου: «Δεν αισιοδοξώ, ούτε θέλω να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, να μην αρχίσει ποτέ…»

Απαισιόδοξος για επανεκκίνηση στη Γ’ Εθνική αλλά και προβληματισμένος για τις συνθήκες με τις οποίες θα μπορούσε να γίνει ξανά σέντρα εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Νέστου Χρυσούπολης, Δημήτρης Ψυχουδάκης με συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρωινή» της Καβάλας.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Νέστου τόνισε, απαντώντας αρχικαν αν εκτιμά ότι θα ξεκινησει ξανα το πρωτάθλημα: «Όχι και δεν θέλω να αρχίσει πάλι. Αυτή τη στιγμή πολύ εύκολα θα μπορούσα να παραιτηθώ και να φύγω. Με το χαμό του Γιάννη Καραμανίδη, δε θέλω να πάω στο γήπεδο. Κάθε μέρα ήμασταν στο γήπεδο μαζί με τον Γιάννη, τρεις και τέσσερις ώρες είτε υπήρχε λόγος, είτε δεν υπήρχε. Ήταν το στέκι μας. Πίναμε εκεί τον καφέ μας, συζητούσαμε το προβλήματα μας. Χωρίς καν να τηλεφωνηθούμε, ξέραμε ότι ο ένας θα βρει τον άλλον στο γήπεδο. Περνάω τώρα από το γήπεδο και δεν γυρίζω το κεφάλι. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι ψυχολογικό. Πάνω απ` όλα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και μετά έρχονται όλα τα άλλα».

Σε ερώτημα αν θα είναι κάτι καλό για τις ομάδες να επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, απάντησε: «Με τις προδιαγραφές να αρχίσει; Χωρίς κόσμο; Να κάνουν οι ομάδες κάθε εβδομάδα τεστ για τον κορωνοϊό; Με ποια λογική θα ξεκινήσει, ας μας το πούνε. Υπάρχει περίπτωση οι ομάδες να ετοιμαστούν πολύ γρήγορα; Από πέρσι τον Μάρτιο, πόσα παιχνίδια έχουν δώσει; Έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα βιοποριστικό. Θα μπορέσουν να ζήσουν κάποια παιδιά που έπαιρναν κάποια χρήματα από τη Γ` Εθνική; Που θα βρουν χρήματα οι ομάδες να πληρώσουν τους παίκτες; Πας να ζητήσεις μια συνδρομή από έναν επαγγελματία, τι θα σου πει αυτός με τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν; Πως θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις της ομάδας; Το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, όλα από εκεί ξεκινάνε και όλα εκεί τελειώνουν. Τι θα πούμε στα παιδιά από την Καβάλα, την Ξάνθη και τη Δράμα ότι ελάτε επειδή είμαστε… ομορφόπαιδα. Για μένα δεν πρέπει να επαναρχίσει αν δεν μπουν τα πράγματα σε μια ευθεία γραμμή. Να μην αρχίσει ποτέ. Τώρα όλος ο κόσμος έχει προβλήματα».

Σε ερώτηση τέλος αν πρέπει να ξαναρχίσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ο πρόεδρος του Νέστου Χρυσούπολης ανέφερε: «Ότι το λέω για τη Γ` Εθνική, το ίδιο πιστεύω και για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Δεν μπορούν οι παράγοντες να αντέξουν χωρίς έσοδα, χωρίς εισιτήρια στα γήπεδα. Αυτοί οι λίγοι παράγοντες που έχουν μείνει θα εξαφανιστούν. Πρέπει κάτι να κάνει η πολιτεία. Αυτό είναι βασικό. Δεν πρέπει να κοιτάει μόνο τη μεγάλη κατηγορία. Είναι μερικά πράγματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα!».