Η «ακτινογραφία» του παιδιού-θαύματος Χρήστου Τζόλη από τον Νίκο Κεχαγιά

Στο Metropolis και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης και πρώην προπονητής αλλά και υπεύθυνος ακαδημιων της ΠΑΕ Ξάνθη Νίκος Κεχαγιάς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των μικρών ηλικιών της Εθνικής Ελλάδος, μίλησε για τον Χρήστο Τζόλη τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά. Ο ίδιος σημείωσε τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει με την φανέλα του ΠΑΟΚ καθώς και τους τομείς που χρειάζεται βελτίωση ενόψει της συνέχειας.

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Τον είχα στην Κ19 της Εθνικής και παλαιότερα στην Κ17 μας πήρε από το χέρι και μας πήγε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θα έλεγα πως δεν με εκπλήσσει αλλά από την πρώτη στιγμή δείχνει τις ικανότητες του και τις δείχνει και στο πιο υψηλό επίπεδο. Έχω την αίσθηση ότι ο Χρήστος ότι πρέπει να βρίσκεται κοντά στην περιοχή γιατί έχει το τελείωμα και το γκολ. Η αντίληψη που έχει για τον χώρο τον δικό του και το ότι έχει αίσθηση της εστίας».

Στη συνέχεια ο Νικος Κεχαγιάς πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι συνδυάζει το ταλέντο και τη δουλειά και έχει ικανότητα να σκοράρει και με το αριστερό, χρησιμοποιεί και και τα δύο πόδια. Δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να διεισδύσει σε μία άμυνα, ενώ θα πρέπει να δουλέψει και την κεφαλιά του, παρά το γεγονός ότι μπορεί  να υστερεί σε ύψος. Έχει απίστευτο ποδοσφαιρικό θράσος και είναι πολύ ταπεινός».