Η πίκρα Παπαστεριανού για τον Ηρακλή και τα χρήματα που διεκδικεί από τον Άρη

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης αλλά και του Ηρακλή και νυν της Τρίγλιας Μανώλης Παπαστεριανός, μίλησε στο Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γηραιό, που είναι αντίπαλος των ομάδων της Θράκης στη Γ’ Εθνική.

«Στον Ηρακλή πέρασα περισσότερα χρόνια από τον Άρη, ήμουν 7 χρόνια, δέθηκα παραπάνω με την ομάδα. Πέτυχα πολλά. Πήγα παιδάκι και ο Ηρακλής με βοήθησε να εξελιχθώ σαν άνθρωπος πάνω απ’ όλα και σαν ποδοσφαιριστής. Πήγα 16 χρονών στην ομάδα, με πήγαν στο σχολείο μου έμαθαν πολλά πράγματα και το εκτιμώ πάντα. Χρωστάω πολλά στον Ηρακλή», είπε ο Παπαστεριανός.

Για τα όσα περνάει ο Ηρακλής σχολίασε: «Φυσικά και νιώθω πίκρα. Έζησα 7 χρόνια στην Α Εθνική με την ομάδα, είχαμε βγει στην Ευρώπη παίζοντας με τη Βίσλα. Έζησα πολλά και τρέφω συναισθήματα για τον Ηρακλή».

Για το αν τον πλησίασαν να ενταχθεί ξανά στον Ηρακλή απάντησε: «Είχε γίνει πέρσι, είχα συμφωνήσει, έπαιξα φιλικά δεν προχώρησε τότε η συνεργασία με το Παλαιοχώρι. Και φέτος έγινε προσπάθεια, αλλά είπα στους ανθρώπους πως έχω συμβόλαιο με την Τρίγλια και δεν θα μπορούσα να τους αφήσω, όπως δεν θα το έκανα και σ’ εκείνους για να πάω σε άλλη ομάδα. Δεν ξέρουμε πως και τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Το βλέπουμε».

Τέλος, για τα χρήματα που έχασε και διεκδικεί από τον Άρη ανέφερε: «Είμαι μέσα στα παιδιά που έχασαν και διεκδικούν χρήματα. Έχει δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα για εμένα στον Άρη. Δεν έχω βγει να πω τίποτα αρνητικό για τον Άρη, το χειρίζεται ο δικηγόρος μου. Εγώ έζησα καλά πράγματα με την ομάδα. Δε νομίζω ότι κάνω κάτι κακό. Δεν έχω κάτι με τον Άρη. Περιμένω απλά τα χρήματά μου. Το κράτος δε μου δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσω πρόσωπα. Ήμουν επί Αθανασιάδη και έπειτα επί Σκόρδα. Πάντα ζημιωμένοι βγαίνουν οι ποδοσφαιριστές. Δεν ζήτησα παραπάνω λεφτά. Μόνο αυτά που έχω δουλέψει. Προσπαθώ να πάρω τα χρήματα, δεν θέλω να προκαλέσω και το χειρίζεται ο δικηγόρος μου το θέμα. Εγώ ασχολούμαι μόνο με το ποδόσφαιρο. Είχα χάσει λεφτά από τον Ηρακλή, αλλά ήταν επιλογή μου. Ήθελα να φύγω από την ομάδα γιατί είδα ότι δεν μπορώ να δώσω άλλα πράγματα και ήταν επιλογή μου να χάσω κάποια χρήματα. Το πρόβλημα με τις ΠΑΕ είναι ότι δεν μπορούμε να κυνηγήσουμε πρόσωπα. Δεν μου έδινε το δικαίωμα το κράτος να στραφώ κατά Αθανασιάδη ή Σκόρδα. Έχω χάσει 230.000 από τον Άρη και από τον Ηρακλή δεν θυμάμαι πόσο γιατί ήταν πολύ παλιά».