Football League: Η πιο αισιόδοξη άποψη θέλει το πρωτάθλημα να ξεκινά Γενάρη λέει ο Ανυφαντάκης

Ο προπονητής της Καβάλας και πρώην του Πανθρακικού Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν όλες οι ομάδες της κατηγορίας της Football League εξαιτίας της πανδημίας.

«Όλοι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη δυσκολία τόσο στο δικό μας χώρο, στον οποίο πρέπει να ληφθούν τα πάντα υπόψη και από την πολιτεία και από τις ομάδες έτσι ώστε να ξεκινήσουν με ασφάλεια και με εξαφαλισμένη τη δημόσια υγεία τα πρωταθλήματα», είπε ο Ανυφαντάκης στο SL News.

«Πιστεύουμε στους παίκτες μας και σε όλο το γκρουπ που είμαστε αυτή τη στιγμή στην Καβάλα και θεωρούμε όλοι πως θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Αυτή η χρόνια όμως θα είναι ιδιαίτερη για όλες τις ομάδες λόγω όλων αυτών των δυσκολίων που έχουν παρουσιαστεί», πρόσθεσε ο Ανυφαντάκης.

Για το πότε εκτιμάει πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League, απάντησε: «Η πιο αισιόδοξη άποψη είναι ότι θα ξεκινήσουμε μετά τις γιορτές, τον Γενάρη. Ελπίζουμε να είναι καλά τα πράγματα όσον αφορά την πανδημία στη χώρα μας,  να ξεκινήσουμε με ασφάλεια και να μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε».