Και… κολοτούμπα Κούγια: «Το σημαντικό είναι ότι η Ξάνθη έχει κανονικό ιδιοκτήτη και μακάρι να γυρίσει στη μεγάλη κατηγορία»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus της Θεσσαλονίκης, αφού αναφέθηκε εκτενώς στην υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας και τις νομικές του εκτιμήεις ενόψει της επανεκδίκασης στην Εφέσεων, ρωτήθηκε ειδικότερα για την Ξάνθη και το νέο ιδιοκτησιακό της καθεστώς.

Στην απομαγνητοφώνηση που παρουσιάζεται από την sfina, ιστοσελίδα συνεργαζόμενη με τον ραδιοφωνικό σταθμό Focus, προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση ότι ο Αλέξης Κούγιας εμφανίζεται για πρώτη φορά να μην αμφισβητεί αλλά να θεωρεί κανονικό ιδιοκτήτη τον Μπιλ Πάπας.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι αυτό είναι το σημαντικό και εκφράζει την ευχή να επιστρέψει στην Super League 1. Παράλληλα, βαφτίζει… Μπάμπη τον Ανέστη Τσετινέ. Αναλυτικά τα όσα είπε για την Ξάνθη και τον Μπιλ Πάπας ο Αλέξης Κούγιας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus, σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση που έχει γίνει:

«Στην ΑΜΚ φαίνεται ότι μπήκαν τα χρήματα στην Ξάνθη και εγώ στην Παναχαϊκή είχα μετοχικό κεφάλαιο 6.000.000 ευρώ. Αγόρασε το γήπεδο και τα τρία βοηθητικά ο Πάπας, πόσο το αγόρασε όμως; Αγόρασε μια ομάδα Β’ Εθνικής, χωρίς παίκτη, μια ομάδα χωρίς οπαδούς και θα παιζει σε ένα γήπεδο που δεν του ανήκει. Εσείς τι σκέφτεστε; Αν είναι 4.000.000 ευρώ το ποσό αγοράς, τότε πρέπει να φανεί αυτό. Όταν κάνεις αγοραπωλησία γης, φαίνονται όλα σε συμβολαιογραφικά χαρτιά.

Κουμάντο στην Ξάνθη κάνει ο Μπάμπης ο Τσετινές και δυο άτομα από την Θεσσαλονίκη που έχουν 1% των μετοχών της Ξάνθης. Ο Μπιλ Πάπας δεν έχει έρθει ούτε μια φορά στην Ελλάδα ακόμα ενώ έχει δώσει τόσα λεφτά. Το σημαντικό είναι ότι η Ξάνθη έχει κανονικό ιδιοκτήτη και μακάρι να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία.

Να έχει κανονικό ιδιοκτήτη και όχι όπως ο Άρης που έχει μεγαλομέτοχο τον ξάδελφο του Καρυπίδη, που έρχεται ο Καρυπίδης στα Δ.Σ της Λίγκας και γελάμε. Του έκλεψαν τις εισπράξεις του αγώνα από το χωριό, πήρε 285.000 ευρώ, λες και δεν έχει χρηματοκιβώτιο για να φυλάξει κάπου. Δεν ξέρω τι έχει γίνει σε αυτή την υπόθεση…».