Super League: Με ροτέϊσιον γκολ Βιεϊρίνια και Πασχαλάκη βασικό το πέρασμα του ΠΑΟΚ από τη Λαμία

Όντας σοβαρός καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ο ΠΑΟΚ πέρασε με σκορ 0-2 από την έδρα της Λαμίας, σκαρφαλώνοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας της Super League 1.

Ο Πάμπλο Γκαρσία παρέταξε ένα σχήμα με πολλές αλλαγές προσώπων, θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του ενόψει και του πολύ σημαντικού αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Ομόνοια. Ανάμεσα στις αλλαγές αυτές ήταν και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τον πρώην τερματοφύλακα του Πανθρακικού να αντικαθιστά τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να βρουν ένα γρήγορο γκολ, κάτι το οποίο και πέτυχαν με τον νεαρό Τζόλη στο 12’. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου κύλησε σε ρηχά νερά, με τις δύο ομάδες να μην δημιούργουν κάποια αξιοσημείωτη φάση στο διάστημα αυτό.

Στο δεύτερο 45λεπτο τα δεδομένα απλοποίηθηκαν, καθώς στο 64’ ο Βιεϊρίνια με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-2. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο τοου αγώνα, ενώ οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε αλλαγές θέλοντας να μπουν ξανά στο παιχνίδι· μία εκ των οποίων ήταν και ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Θοδωρής Βασιλακάκης. Μάλιστα στο 75’ έχασαν μεγάλη ευκαίρια με τον Βασιλόγιαννη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση αστόχησε και η μπάλα πέρασε άουτ.