Super League: Ξανά σκόρερ ο εξαιρετικός Στάρτζεον και «σεφτέ» στις εντός έδρας νίκες για τον ΟΦΗ

Σε μία από τις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη του τη φετινή σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση, έχοντας ενέργεια, χωρίς όμως να την μετουσιώνουν σε κάτι ουσιαστικό στα πρώτα λεπτά. Ο ΟΦΗ εκμεταλλευόμενος την υπεροχή του σε εκείνο το διάστημα του αγώνα, πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον πρώην παίκτη της Ξάνθης Φάμπιο Στάρτζεον να σκοράρει σε κενό τέρμα για το 1-0. Ο ΠΑΣ συνήλθε από το γκολ που δέχτηκε και πίεσε για την ισοφάριση. Ο Ελευθεριάδης στο 30’ νίκησε τον Σωτηρίου από κοντά, το γκολ όμως δεν μέτρησε. Ο ίδιος παίκτης όμως στις καθυστερήσεις (45+1’) σκόραρε εκ νέου, με το γκολ αυτή τη φορά να είναι κανονικό μέσω του VAR, κάνοντας το 1-1, που ήτταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Γιαννιώτες πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας υπεροχή. Οι Κρητικοί όμως ήταν εκείνοι που βρήκαν γκολ, όταν ο Νέιρα στο 65’ κέρδισε πέναλτι από τον Κάργα και τρία λεπτά αργότερα (68’) το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το 2-1. Τίποτα δεν άλλαξε από εκείνο το σημείο και έπειτα, με τον ΟΦΗ να πετυχαίνει την πρώτη εφετινή νίκη στο «Γεντί Κουλέ».

Ο σκόρερ Στάρτζεον αντικαταστάθηκε στο 84’ από τον Βούρο, ενώ ο επισής παίκτης που την περασμένη σεζόν άνηκε στο ρόστερ του ΑΟΞ Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης δεν ήταν στην αποστολή του σημερινού αγώνα. Στον αντίποδα, στον πάγκο έμεινε ο Μάκης Γιαννίκογλου από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα.