Ενδιαφέρον «Τίγρη» για το σφράγισμα στην Original Αλεξανδρούπολης – Έστειλε δικηγόρο της ΠΑΕ ΑΕΚ

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το σφράγισμα από την Αστυνομία του ιστορικού κλαμπ της Original 21 στην Αλεξανδρούπολη.

Για το θέμα έβγαλε οργισμένη αγανκοίνωση την Τρίτη η κεντρική Original αλλά η ενδιαφέρουσα είδηση που προκύπτει από φίλους του club είναι ότι έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης Δημήτρης Μελισσανίδης.

Για τον Μελισσανίδη η Αλεξανδρούπολη αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση ως πόλη που πάντα τον ενδιαφέρει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του (επιχειρηματικής και αθλητικής). Αν και δεν έλκει την καταγωγή του από τον Εβρο, διατηρεί πολλές σχέσεις με πρόσωπα της περιοχής και την έχει στηρίξει σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Το σφράγισμα της Original 21 Αλεξανδρούπολης προκάλεσε λοιπόν το προσωπικό ενδιαφέρον του και για τον λόγο αυτόν σύμφωνα με όσα πληροφορείται το ThrakiSportS, έδωσε εντολή να σταλεί δικηγόρος από την ΠΑΕ ΑΕΚ για να ερευνήσει την υπόθεση και τους λόγους αυτής της απόφασης.

Τα μέλη του οπαδικού κλαμπ των φίλων της ΑΕΚ στην πρωτεύουσα του Έβρου διαρηγνύουν την ίδια ώρα τα ιμάτιά τους ότι δεν υπήρχε καμία παρανομία που να δικαιολογεί την απόφαση της Αστυνομίας.

Εφόσον ισχύει πράγματι αυτό, πρόθεση του Μελισσανίδη είναι να φτάσει η υπόθεση ακόμα και στο Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε να ακυρωθεί η αστυνομική αυτή απόφαση.

Για αυτό και δόθηκε εντολή να βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και να μελετήσει όλα τα δεδομένα, ώστε να κατατεθεί σε πρώτη φάση αίτηση ακύρωσης της διοικητικής αυτής απόφασης της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.