Πεθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα! Θρήνος από την Αργεντινή μέχρι την Θράκη

Οπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης από την Αργεντινή, ο μεγαλύτερος για πολλούς ποδοσφαιριστής όλων των εποχών Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν είναι ανάμεσά μας.

Παγκόσμιος είναι ο θρήνος των ποδοσφαιρόφιλων, εφόσον επιβεβαιωθεί η είδηση που μεταδίδεται όμως πλέον και από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Πολλοί και αναρίθμητοι οι φίλοι αλλά και οι ορκισμένοι εχθροί του.

Είχε παίξει αντίπαλος της Εθνικής Ομάδας το 1994 στις ΗΠΑ (στον πάγκο ήταν ο Αλεξούδης) επιτυγχάνοντας εναντίον της Ελλάδας το τελευταίο του γκολ με την Αλμπισελέστε. Είχε βρεθεί αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ του Νίκου Καραγεωργίου ως παίκτης της Νάπολι έξι χρόνια νωρίτερα. Είχε βρεθεί ως αντίπαλος προπονητής απέναντι στον Τοροσίδη και τα άλλα παιδιά της Εθνικής στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική.

Μια ζωή επαναστάτης της μπάλας, πάντα απέναντι στην εκάστοτε εξουσία. Δεν ήταν καλό παιδί, δεν το έπαιξε ποτέ καλό παιδί, δεν μπόρεσε ποτέ κανείς όμως να αμφισβητήσει ότι ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής. Τα συλλυπητήρια μηνύματα πέφτουν βροχή – με την ελπίδα η είδηση να διαψευστεί.

Περισσότερα με αντιδράσεις επωνύμων από την Θράκη σε λίγο…