Super League: Διαβιβάστηκε από ΕΕΑ η απόφαση για Δόξα Δράμας για πιθανή αποβολή της από το πρωτάθλημα

Η ΕΕΑ διαβίβασε στην ΕΠΟ την απόφασή της για μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 στη Δόξα Δράμας.

Προφανώς για αυτόν τον λόγο, η Δόξα Δράμας ενημέρωσε το Σάββατο (21/11) ότι «έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες σε κάθε επίπεδο και όπου απαιτείται» για να της χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Οπως αναφέρει το Football League News, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει διαβιβάσει την απόφασή της στην ΕΠΟ, η οποία με τη σειρά της και, σύμφωνα με το άρθρο 77Α του Ν.2725/1999, προκαλεί τον πειθαρχικό έλεγχο της ΠΑΕ, ώστε να επιβληθούν ποινές ανάλογες με τη βαρύτητα της παράβασης.

Οι Μαυραετοί σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ σκοπεύουν να καταθέσουν αίτηση επανεξέτασης του φακέλου στην ΕΠΟ, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τους ανάψουν το «πράσινο φως» – έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες ενώπιον της ΕΕΑ.

Η Δόξα Δράμας σύμφωνα με την κλήρωση θα είναι η τρίτη κατά σειρά αντίπαλος της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Super League 2/