Δύο θρακιώτικα σωματεία μηχανοκίνητου έκαναν αίτηση στο Μητρώο της ΓΓΑ, ένα έγινε δεκτό αλλά κατά το… ήμισι

Συνολικά 39 αθλητικά Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος έχουν κάνει αίτηση για την εγγραφή τους στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Απ’ αυτά, τα 23 Σωματεία είναι μέλη της ΟΜΑΕ, ενώ τα 16 της ΑΜΟΤΟΕ. Τελευταίες εγγραφές από πλευράς ΟΜΑΕ ήταν η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Ξυλοκάστρου (11/11/2020) και η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών (16/11/2020).

Τόσο στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος όσο και στην Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος αίτηση για προεγγραφή έχουν κάνει η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης από τις 8 Σεπτεμβρίου και η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Έβρου από τις 20 Ιουνίου.

Ωστόσο για την ώρα μόνον η δεύτερη έχει γίνει δεκτή και μάλιστα οχι και στις δύο Ομοσπονδίες αλλά μόνο σε αυτήν την μοτοσυκλέτας. Η αίτηση της έγινε δεκτή στις 10 Οκτωβρίου. Μάλιστα η ΛΕΜΕ του Εβρου είναι μόλις ένα από τα δύο σωματεία της χώρας που έγιναν δεκτά στην ΑΜΟΤΟΕ ενω στην ΟΜΑΕ έχουν γίνει τρία αλλά κανένα από αυτά από την Θράκη.

Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε ποια είναι τα Σωματεία μέλη της ΟΜΑΕ που κατέθεσαν αίτηση και με ένα κλικ ΕΔΩ ποια είναι τα μόλις τρία που ήδη εγκρίθηκαν.  Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αυτά της ΑΜΟΤΕ που κατέθεσαν αίτηση και με ένα κλικ ΕΔΩ εκείνα που ήδη εγκρίθηκαν.