Αποκαλύψεις της Γωγώς Μαστροκώστα για τα χρόνια της Κομοτηνής, τη μάχη με τον καρκίνο και τον Τραϊανό Δέλλα

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι από τους ανθρώπους που δίνουν σπάνια πια τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Η γνωστή γυμνάστρια φιλοξενήθηκε το μεσημέρο της Κυριακής στην εκπομπή Dot. του Σκάι και είχε να πει πολλά, μεταξύ άλλων και για τα φοιτητικά της χρόνια στην Κομοτηνή.

Μεταξυ άλλων σχολίασε ότι ο κόσμος την γνώρισε από την τηλεόραση όταν επέστρεψε από την Κομοτηνή, όπου σπούδασε στην γυμναστηική ακαδημία, ενώ σήμερα αρκετές τηλεγυμνάτριες γίνονται γνωστές από τα 18 της χρόνια.

Αποκάλυψε ότι η ίδια στα νεανικά και φοιτητικά της χρόνια δεν είχε αυτοπεποίθηση και την γνώση του πόσο πολύ αρέσει η ίδια στους άνδρες, ενώ έκανε γνωστό ότι στην Κομοτηνή απέκτησε και το πρώτο της σπίτι.

Ακόμα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εντύπωση που σχημάτισε για τον Τραϊανό Δέλλα όταν τον συνάντησε πρώτη φορά, την πρόταση γάμου και τις δυσκολίες που ξεπέρασε στη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού.

«Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ φοβιστικός» παραδέχτηκε η Γωγώ Μαστροκώστα και εξήγησε πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, παρόλο που γνώριζε για την εγκυμοσύνη της δεν της έκανε πρόταση γάμου, μέχρι που η ίδια… εμμέσως τον απείλησε.

Με ποιον τρόπο; Του δήλωσε όταν ερχόταν στον κόσμο η κορούλα τους, θα έπαιρνε το επίθετό της.Θα λεγόταν Βικτωρία Μαστροκώστα, Βικτωρία από το όνομα της μητέρας του Τραϊανού και Μαστροκώστα από το δικό της επίθετο.

«Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν ο Τραϊανός μού έκανε πρόταση γάμου. Ηταν καποια αποστολή, νομίζω με την Εθνική, με πήρε τηλέφωνο, μου είπε να πάω από το ξενοδοχείο και εκεί μου έδωσε το δαχτυλίδι», εξομολογήθηκε.

Όσο για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, είπε: «Από ένα διάστημα και πέρα, δεν άφησα να επηρεάσει τόσο πολύ τη ζωή μου κι άρχισα και έκανα αυτά τα χαζά πράγματα που έκανα και πριν από αυτό. Γιατί είναι αυτά τα μικρά πράγματα, σε κάνουν και νιώθεις πάλι φυσιολογικός».

Μάλιστα, όταν το έμαθε, είχε μόλις γεννήσει την κόρη της μόλις δυο μέρες πριν. «Είναι η αντίθεση της χαράς με τη λύπη, που είναι δύο τεράστια συναισθήματα, στο πικ είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα. Τότε το μωρό ήταν δύο ημερών. Εγώ δεν μένω σε αυτό, μένω στο ότι είμαι καλά κα γενικά πρέπει νομίζω να προσπερνάμε πράγματα».

Η σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα επηρεάστηκε τότε; Η Γωγώ Μαστροκώστα υποστήριξε πως: «Καθόλου. Θεωρώ ότι οι σχέσεις που έχουν ουσία είναι αυτές που θα δέσουν περισσότερο και θα μεγαλώσουν, θα δυναμώσουν με τις δυσκολίες».