Super League: Με τρεις ασίστ σε μεγάλα κέφια ο Μάνταλος οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη επί της ΑΕΛ

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε της Λάρισας με 4-1 στην Ριζούπολη, δυκολότερα από όσο δείχνει η έκταση του σκορ, έχοντας σε φανταστική μέρα τον Κομοτηναίο αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο με 3 ασίστ.

Το πρώτο ημίχρονο τα είχε όλα εκτός από γκολ. Τρομερός ρυθμός, με την ΑΕΚ να έχει την μερίδα του λέοντος και την ΑΕΛ να υπενθυμίζει σε αρκετές περιπτώσεις πως δεν είναι μια ομάδα που μπορεί να υποτιμήσει κανείς. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55′, με τον νεαρό Μαχαίρα να πετυχαίνει με πανέμορφο τρόπο το πρώτο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας.

Η ΑΕΛ έφτασε στην ισοφάριση με εξίσου εντυπωσιακό ήταν το γκολ της ισοφάρισης της θεσσαλικής ομάδας, με την υπογραφή του Σπαρβ στο 67′. 

Η ΑΕΚ κέρδισε εκ νέου το προβάθισμα με τον Ανσαριφάρντ που ήρθε από τον πάγκο και μέσα σε πέντε λεπτά έβαλε την υπογραφή του στο παιχνίδι, από την πρώτη ασίστ του (σε ένα ακόμα παιχνίδι) κορυφαίου) Πέτρου Μάνταλου. Το 1-3 ήρθε στο 78′ με βολίδα του Σιμόες έξω από την περιοχή μετά από την δεύτερη ασίστ του Μάνταλου και δεν άφησε ουσιαστικά περιθώριο για δεύτερη απάντηση των φιλοξενούμενων.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Γαλανόπουλο, που γιόρτασε με γκολ την επιστροφή του στη δράση έπειτα από 11 μήνες, λόγω τραυματισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως για άλλη μια φορά ο Καρέρα δεν έδωσε την ευκαιρία που περιμένει ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης, καθώς προτίμησε τον όχι απόλυτα έτοιμο Παναγιώτη Τσιντώτα.