Τα περισσότερα πράγματα θα πρέπει να γίνουν από την αρχή σύμφωνα με τον Εβρίτη προπονητή Ηλία Σαλαμανή

Για την κατάσταση που θα αντιμετωπίζουν αλλά και θα αντιμετωπίσουν οι ομάδςς μίλησε ο Εβρίτης προπονητής του Ορφέα Σουρωτής Ηλίας Σαλαμανής.

 Ο Σαμοθρακίτης πρώην προπονητής των ομάδων νέων Άρη, Ηρακλή, του Άρη στις γυναικες, ΑΕ Κρήνης, Ορφέα Σουρωτής, Ατρόμητου Τριαδίου, Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης, Αστερα Ραιδεστου, Καππαδοκίας, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ΠΑΕ Θράκης και ΑΕ Διδυμοτείχου δήλωσε στο metrosport:

«Βασιζόμαστε σε παίκτες από την περιοχή. Εμεινε ο περσινός κορμός, ενώ προωθήθηκαν από την ακαδημία οι Δήμου και Ματέο. Στόχος μας πριν την διακοπή ήταν να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο αλλά πλέον λόγω του κορωνοΐού όπως όλες οι ομάδες μείναμε λίγο πίσω. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει όρεξη και ενθουσιασμός από τους παίκτες και πιστεύω θα φτιάξουμε ένα πειθαρχημένο σύνολο. Πλέον έχουμε βγάλει ένα πρόγραμμα για τους παίκτες προκειμένου όσο μπορεί ο καθένας να το τηρεί.

Πιστεύω όταν επανέλθουμε θα δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα καθώς τα περισσότερα πράγματα θα πρέπει να γίνουν από την αρχή. Δεν θα είναι μια κανονική χρονιά. Το Πρωτάθλημα πιστεύω θα πρέπει να ξεκινήσει στις αρχές του χρόνου, μετά τις γιορτές. Σε διαφορετική περίπτωση θα επηρεάσει ψυχολογικά τόσο τους παίκτες όσο και τους παράγοντες».