Πρώτος «πονοκέφαλος» στη νέα θητεία Τόρο: Παίκτες του Ολυμπιακού σε «κορονοπάρτυ» με μοντέλα σε ξενοδοχείο της Συγγρού

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση με παίχτες του Ολυμπιακού να συμμετέχουν σε «roof party» σε ξενοδοχείο επί της Λεωφόρου Συγγρού εν μέσω καραντίνας, κάτι που προκαλεί τον πρώτο «πονοκέφαλο» για τον ξανθιώτη τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη.

Το Τόρο είναι ο συνδετικός κρίκος του ποδοσφαιρικού αγωνιστικού τμήματος με την διοίκηση και αυτός που θα καλέσει σε απολογία τους παίκτες, που ήδη βγήκαν στην σέντρα με ανακοινωση της ΠΑΕ Ολυμπιακος. Πάντως, ενω οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για επτά παίκτες των ερυθρολεύκων, εχουν ανακοινωθεί μονο τρία ονόματα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής ένας πολίτης κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία εντόπισε στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου 31 άτομα. Σύμφωνα με την Καθημερινή, οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βεβαίωσαν 30 παραβάσεις των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, ενώ συνελήφθη 24χρονη Ελληνίδα (κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου) ως διοργανώτρια του πάρτι.

Στην νεαρή, που «έσπασε» το lockdown και στο βωμό της «διασκέδασης» έθεσε σε κίνδυνο δεκάδες πολίτες, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. Στο πάρτυ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αρκετών ιστορσελίδων, ήταν και αρκετές καλλονές.

Λίγο πριν το μεσημέρι η ΠΑΕ Ολυμπιακός έξέδωσε επίσημη ανακοίνωση καταδικάζοντας την παρουσία τριών ποδοσφαιριστών όπως αναφέρει, αν και τα περισσότερ ρεπορτάζ έκαναν λόγο για εφτά. Μάλιστα κατονομάζει τους Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε για παραβίαση και του εσωτερικού κανονισμού.

Αναμένεται η επίσημη τιμωρία των παιχτών του Ολυμπιακού, που κατα πάσα πιθανότητα θα είναι χρηματικό πρόστιμο, ενώ σίγουρα και από την πλευρά του ο Βασίλης Τοροσίδης που είναι ανάμεσα σε διοίκηση και παίχτες θα πρέπει πλέον να μιλήσει και να προσπαθήσει να συνετίσει τους μέχρι πριν δυο μηνες συμπαίχτες του.