Συμπληρώθηκαν οι ενότητες στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη για τον ιδιοκτήτη και τη διοίκησή της

Μετά από περίπου δύο μήνες που παρέμεναν ανενεργες (το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου και όλον τον Οκτώβριο) συμπληρώθηκαν πλέον και ανανεώθηκαν οι ενότητες στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη για τον ιδιοκτήτη και το ΔΣ της ομάδας.

Στον ιδιοκτήτη, όπου μέχρι το τέλος Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου αναφερόταν ότι ιδιοκτήτης είναι η εταιρεία Βιαμάρ και ιδιοκτήτης της Βιαμάρ ο Χρήστος Πανόπουλος, πλέον αναφέρεται ο Μπιλ Πάπας. Για τον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας, αναφέρονται τα εξής:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθη ΠΑΕ, από το φθινόπωρο του 2020 πέρασε στα χέρια της κοινοπραξίας που επικεφαλής τελεί ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, Bill Papas.
O κ. Papas είναι Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας από το Σίδνεϊ. Είναι ο Ιδρυτής και ο πρόεδρος της συμβουλευτικής εταιρείας The Forum Group, αλλά και ιδρυτής και πρόεδρος της Iugis, εταιρείας διαχείρισης απορριμμάτων και περιβαλλοντολογικών συμβουλών. Ο κ. Papas έχει πάθος με το ποδόσφαιρο και έχει συμβάλλει με επενδύσεις σε ποδοσφαιρικά projects ανά τον κόσμο. Έχει τελέσει πρόεδρος του Sydney Olympic Football Club από το 2015 και έχει μακροπρόθεσμα συμβόλαια συνεργασίας με τη Liverpool FC και τη Schalke 04.

Ως προς την διοίκηση, υπάρχουν κατά σειρά φωτογραφίες του προέδρου Μπιλ Πάπας, του διευθυνοντος συμβούλου Τάσου Γιαμουρίδη και του αντιπροέδρου Φάνη Ουζουνίδη, ενώ ακολούθως αναφέρονται ως μέλη χωρίς να συνοδεύονταια από φωτο οι Χρήστος Καραγκιοζέλης, Ανδρέας Γκλαβίνης, Μάκης Τζάτζος και Σοφία Ψωμά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ