Super League: Με «βράχο» Γούτα και γκολ Λάζαρου διπλό στα… «χασομέρια» του Ατρόμητου μέσα στο ΟΑΚΑ

Τεράστιο διπλό από πλευράς αξίας αλλά και βαθμολογίας σημειώσε ο Ατρόμητος μέσα στο ΟΑΚΑ, καθώς επικράτησε με 0-1 του Παναθηναϊκού και τον ξεπέρασε στη βαθμολογία της Super League.

Η ομάδα του Περιστερίου ήταν πολύ καλά οργανώμενος και συμπαγής, με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του να μην μπορεί να δημιουργήσει μία κλασική ευκαίρια στα καρέ του Γιαννιώτη. Η σημαντικότερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν ένα σουτ του Πορτογάλου Σαβιέρ στο 29′, το οποίο όμως κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο, καθώς και ο Ατρόμητος αναζήτησε το γκολ. Στο 54′ η εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες πήρε απευθείας τροχιά που κατέληξε στο δοκάρι του Διούδη. Το ματς έδειχνε εκείνος που θα κατάφερνε να σκοράρει πρώτος, θα έπαιρνε και τη νίκη. Το πολυπόθητο γκολ βρέθηκε από πλευράς του Ατρομήτου προς τις τελευταίες στιγμές του αγώνα· συγκεκριμένα στο 88′ ο Χριστοδουλόπουλος ύστερα από σέντρα του Ενσικολού πήρε την κεφαλιά και σημειώσε το τελικό 0-1, δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του.

Για τους γηπεδούχους του Λάζλο Μπόλονι και του πρώην τερματοφύλακα και προπονητή του Πανθρακικού Μάνουελ Ρόκα (που βρίσκεται στο τεχνικό τιμ των «Πρασίνων») δεν αγωνίστηκε ο καταγόμενος από την Ροδόπη Φώτης Ιωαννίδης που δεν βρισκόταν στην αποστολή. Στον αντίποδα, βασικός στο κέντρο της άμυνας για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Θασίτης πρώην αμυντικός του ΑΟΞ Δημήτρης Γούτας που αποτελεί μία σταθερά στην άμυνα στο σχήμα του Νταμίρ Κάναντι.