ΕΠΣ Θράκης: Και επίσημα «Πόντιος» και «killer» ο πρώην ερμηνευτής στο «Voice» Αλέξανδρος Γραικός

Την επίσημη ένταξη του ταλαντούχου Κερκυραίου ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Γραικό ανακοίνωσε πριν αρκετές ημέρες ο Πόντος Θρυλορίου.

Ο 21χρονος (γεννηθείς στις 29 Ιουλίου 1999) ενσωματώθηκε από τα μέσα Σεπτεμβρίου στην προετοιμασία της ομάδας του Μιχάλη Κακουλίδη, γνωρίζοντας μάλιστα και τους συμπαίκτες του, ενώ έλαβε μέρος και στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης.

Μάλιστα έχει σκοραρει 5 φορές, κάνοντας χατ τρικ στο ντερμπι με τον Πόντο Κομοτηνής και δυο φορές πέτυχε γκολ κόντρα στον Κομψάτο Πολυάνθου βοηθώντας την ομάδα του να κάνει το τρία στα τρία και να φιγουράρει την στιγμή της διακοπής στην κορυφή του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης.

Ο Γραικος υπηρετει την θητεια του στην Κομοτηνή και θεωρείται σπουδαίο ταλέντο. Ξεκινησε απο Ατρομητο Στογγυλης, ομάδα που αγωνιζόταν και την περασμένη περίοδο. Αναδείχθηκε πρωταθλητής της ΕΠΣ Κέρκυρας με τον Κρόνο Αργυράδων των Κυριζακη, Λυμπόπουλου και κατοπιν αναδειχθηκε πρωτος σκορερ  στον Ηρακλή Αγίων Δέκα.

Για την μεταγραφή του είχε γράψει το ThrakiSportS, επισημαίνοντας και την ιδιαιτερότητα ότι λόγω του ενδιαφέροντός του για τη μουσική και το τραγουδι, έχει εμφανιστεί και στο γνωστό talent show «The Voice» του Σκάι.

Η ανακοίνωση του Πόντου Θρυλορίου: «Ενσωματωθηκε με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδος τον νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πόντου ο Αλέξανδρος Γραικός ο οποίος αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή ως κεντρικός..Καλως ήρθες Αλέξανδρε…»