Super League: Δεν προλαβαίνουν να κάνουν τεστ οι ομάδες, νέα αναβολή στην πρεμιέρα της Ξάνθης

Φρούδες αποδείχθηκαν οι ελπιδες για έναρξη του πρωταθλήματος της Super league 2 αυτό το Σαββατοκ;yθριακο.

Από την πολιτεία δεν εκφράστηκε αντίθεση, αρκεί να τηρηθεί το αυστηρό υγεινομικό πρωτόκολλο της Super League 1. Ωστόσο όπωw διαπιστώθηκε στην τηλεδιάσκεψη, το πρωτόκολλο αυτό ΔΕN τηρείται στην ουσία από την πλειοψηφία στις ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Βάσει και των σχετικών δηλώσεων Χαρδαλιά, ο πρόεδρος της λίγκας μετέφερε στους εκπροσώπους των ομάδων πως θα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολο εβδομαδιαίων προληπτικών ελέγχων όπως και στο μεγάλο πρωτάθλημα για να επιτραπεί να πραγματοποιηθεί η σέντρα.

Τέτοιο πρωτόκολλο φαίνεται ότι δεν υπήρχε και θα τρέξουν τώρα να κάνουν στην διοργανώτρια αρχή. Τα τεστ θα οφείλουν να είναι μοριακά και οχι τα ράπιντ. Ετσι, η μετάθεση της έναρξης θεωρείται επιβεβλημένη ώστε να προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία και να δοθούν οι εγγυήσεις στον Χαρδαλιά.

Επιπροσθέτως, όπως αποκάλυψε το πρωί το ThrakiSportS, υπάρχει ζήτημα και με τα πιστοποιητικά από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που δεν έχουν ακόμα εκδοθεί αλλά αποτελούν απαραίτητη προϋποθεση συμμετοχής μιας ομάδας σε οποιοδήποτε επαγγελματικό πρωτάθλημα στην χώρα μας.

Αν δεν αλλάξει κάτι, η σέντρα θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο 14-15/11 με την Ξάνθη να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας. Αυτή είναι η τρίτη αναβολή – μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος, που αρχικά είχε οριστεί για τις 24-25 Οκτωβρίου αλλά αναβλήθηκε αρχικά για τις 30/10-1/11 και στη συνέχεια για το προσεχές Σαββατοκύριακο 7-8/11.