Super League: Αντί για Ξάνθη στη Λαμία τελικά το ντέρμπι Αρη-ΑΕΚ

Το ΔΑΚ Λαμίας θα είναι τελικά η έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης Άρης – ΑΕΚ (8/11 στις 19:30) για την 8η αγωνιστική της Super League.

Η αρμόδια αρχή της Λίγκας από την πρώτη στιγμή δεν επιθυμούσε την αναβολή του αγώνα και θα εξαντλούνταν όλα τα σενάρια ώστε αυτός να διεξαχθεί σε ένα ουδέτερο γήπεδο της Περιφέρειας, εξαιτίας του γεγονότος πως ο γηπεδούχος Άρης δεν μπορεί να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο Βικελίδης λόγω του λοκντάουν που έχει επιβληθεί στην Θεσσαλονίκη και το κλείσιμο των γηπέδων της πόλης και για τους αγώνες της Α’ Εθνικής (Super League).

Αν και εξετάστηκαν αρκέτες έδρες διεξαγωγής, ανάμεσα στις οποίες και το γήπεδο των Πηγαδίων στην Ξάνθη (όπως αναφέρθηκε και σε σχετικό δημοσίευμα το ThrakiSportS την Τρίτη), το γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμία θα είναι και επίσημα η έδρα όπου θα πραγματοποιηθεί το σπουδαίο αυτό παιχνίδι· επιβεβαιώντας έτσι και τα αρχικά σενάρια που ήθελαν την πόλη της Φθιώτιδας ως την πιθανότερη τοποθεσία διεξαγωγής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Άρης-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Λαμίας «Αθ. Διάκος» την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30.»